.

Στρατιώτες ΕΠΟΠ και ΕΜΘ από 51 μονάδες υπογράφουν κείμενο για την ΕΡΤ ~ enstoloi.gr, Τμήμα Σωμάτων Ασφαλείας ΣΥΡΙΖΑ Αστυνομία Λιμενικό , Πυροσβεστική
                                                                                                             

Κυριακή 16 Ιουνίου 2013

Στρατιώτες ΕΠΟΠ και ΕΜΘ από 51 μονάδες υπογράφουν κείμενο για την ΕΡΤ



Στρατιώτες, ΕΠΟΠ και ΕΜΘ από 51 μονάδες όλης της χώρας υπογράφουν ένα κείμενο μέσω του οποίου εκφράζουν την αντίδρασή τους στην απόφαση της κυβέρνησης να προχρήσει στο κλείσιμο της κρατικής ραδιοτηλεόρασης.

Το κείμενο που προωθήθηκε μέσω του Δικτύου Ελεύθερων Φαντάρων καταδικάζει το κλείσιμο χωρίς να ξεχνά τις παθογένειες της ΕΡΤ. Μεταξύ άλλων αναφέρει



“...Στον
σύγχρονο κοινοβουλευτικό ολοκληρωτισμό η δουλοποίση μας πάει χέρι χέρι με την κρατική τρομοκρατία, τον απόλυτο έλεγχο, την λογοκρισία και τη χειραγώγηση, την εμπορευματοποίης και ιδιωτικοποίηση κάθε κοινωνικού αγαθού.

Όχι δεν ξεχνάμε την ΕΡΤ της προώθησης της κυβερνητικής πολιτικής και της συκοφάντησης των αγώνων. Κάποιοι από εμάς ήμασταν εκεί όταν το φοιτητικό κίνημα διεκδίκησε βήμα στη δημόσια τηλεόραση και λογοκρίθηκε.

Χωρίς αυταπάτες όμως αναγνωρίζουμε ότι οι νόμοι της αγοράς δεν βρίσκουν στην ΕΡΤ την πλήρη εφαρμογή τους. Για αυτό και στην ΕΡΤ υπήρχαν και άλλες οπτικές στις πολεμικές ανταποκρίσεις και τα αντιπολεμικά κινήματα. Δόθηκε βήμα στην επιτροπή αλληλεγγύης στρατευμένων για να αναδείξει το ζήτημα του απεμπλουτισμένου ουρανίου και των αυτοκτονιών των συναδέλφων φαντάρων που ανέδειξε το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ κ.α. Να μην ξεχάσουμε επίσης την ΕΡΑΣΠΟΡ και των σύνολο των εκπομπών που μας κρατούσε παρέα στη σκοπιά, αυτές τις ατέλειωτες ώρες με τα ακουστικά κάτω από το κράνος, στην τελευταία μονάδα της παραμεθορίου.

Αυτές οι ρωγμές στο σύστημα της λογοκρισίας μπορούν να αυξηθούν .Για αυτό και στεκόμαστε στο πλευρό των εργαζομένων στην ΕΡΤ, που αποφάσισαν να αντισταθούν στο κυβερνητικό ψαλίδι βγάζοντας στον αέρα πρόγραμμα, χωρίς την έγκριση και τον έλεγχο των καλοπληρωμένων κυβερνητικών εγκάθετων.

Στηρίζουμε όσο μπορούμε μέσα και έξω από τα στρατόπεδα κάθε απόφαση αντίστασης και αγώνα που θα λάβουν οι γενικές συνελεύσεις των εργαζομένων στην ΕΡΤ και καλούμε όλους τους εργαζόμενους, τον λαό και τη νεολαία να στηρίξουν τις μαζικές συγκεντρώσεις αλληλεγγύης

Για μια μαζική ασπίδα αλληλεγγύης, που θα ακυρώσει τα κυβερνητικά σχέδια. Για να ανατραπούν οι "σχιζοφρενείς δολοφόνοι με το πριόνι" των μνημονίων, για την υπεράσπιση των θέσεων εργασίας, για μια ενημέρωση που δεν θα κρύβει την αλήθεια και τους αγώνες του λαού μας, για μια πραγματικά δημόσια ΕΡΤ υπό εργατικό έλεγχο.

- όχι στο λουκέτο στην ΕΡΤ

-Να ανατραπεί η αντεργατική κυβερνητική πολιτική, η κυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡΑ και τα Μνημόνια

KEIMENO YΠΟΓΡΑΦΩΝ ΑΠΟ 51 ΜΟΝΑΔΕΣ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ



ΣΧΟΛΗ ΠΥΡΟΒΟΛΙΚΟΥ ΝΕΑ ΠΕΡΑΜΟ

107 ΜΜΠΠΕΠ ΚΟΥΦΟΒΟΥΝΟ

575 ΤΑΓΜΑ ΠΕΖΟΝΑΥΤΩΝ



25η ΕΠΙΛΑΡΧΙΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕΩΣ ΞΑΝΘΗ



50 ΕΜΑ



289 ΤΠ ΣΑΜΟΘΡΑΚΗ



80 ΕΑΡΜΕΘ ΚΩ



80 ΤΥΠΕΘ ΚΩ



282 Μ/Κ ΤΕ ΚΩ



649 ΤΕΚ ΣΑΜΟΥ



ΠΟΘΑ ΣΑΜΟΥ



596 ΤΠ



616 ΜΚΤΠ



617 ΜΚΤΠ



618Μ/Κ ΤΠ ΠΛΑΤΗ



502 Μ/Κ ΤΠ ΚΑΒΥΛΗ



105 Α/Κ ΜΜΠ ΚΑΒΥΛΗ



3ος ΛΔΒ ΚΑΒΥΛΗ



3ο ΤΥΠ ΚΑΒΥΛΗ



15Η ΤΑΞΙΑΡΧΙΑ ΠΕΖΙΚΟΥ ΚΑΣΤΟΡΙΑ



547 ΑΕΡΟΜΕΤΑΦΕΡΟΜΕΝΟ ΤΠ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ



124 ΠΒΕ



24η ΤΘΤ ΛΙΤΟΧΩΡΟ



117 Α/Κ ΜΠ ΡΙΖΙΑ



Α/ΑΠ ΡΟΔΟΥ (ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΡΟΔΟΥ)



Σ.Ε.ΤΗΛ.



558 ΜΚΤΠ ΠΡΩΤΟΚΚΛΗΣΙ



12 ΤΥΠ



745 ΒΜΧ



79 ΤΜΧΕΘ



5Ο2 ΜΚΤΠ



503ΤΠ



ΚΕΕΜ ΣΠΑΡΤΗ



ΚΑΑΥ ΑΓ.ΑΝΔΡΕΑ

ΚΑΑΥ ΠΛΑΤΑΜΩΝΑ



Κ.Ε.Πεζικού ΜΕΣΟΛΛΟΓΓΙ



ΚΑΑΥ ΜΑΚΡΥΣ



ΚΕΝ ΤΡΙΠΟΛΗ



ΚΑΑΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ



ΚΕΝ ΑΥΛΩΝΑ



117 ΠΤΕΡΥΓΑ ΜΑΧΗΣ ΑΝΔΡΑΒΙΔΑ



Κ.Ε.ΥΛΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΛΑΜΙΑ



98 ΑΔΤΕ



Κ.Ε.ΠΥΡΟΒΟΛΙΚΟΥ ΘΗΒΑ



71η ΑΕΡΟΜΕΤΑΦΕΡΟΜΗ ΤΑΞΙΑΡΧΙΑ



88 ΤΜΧ ΛΗΜΝΟΣ



265 ΜΚΤΠΕ ΛΕΣΒΟΣ



526 Μ/ΚΤΠ


534 ΤΟ

ΔΑΝ ΜΕΓΙΣΤΗΣ-ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ

ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ ΧΑΙΔΑΡΙ

ΕΠ.ΟΠ. ΚΑΙ ΕΜΘ από ΜΥΤΙΛΗΝΗ και ΣΑΜΟ



on alert

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.