.

Παραιτηθείτε για να μας σώσετε ~ enstoloi.gr, Τμήμα Σωμάτων Ασφαλείας ΣΥΡΙΖΑ Αστυνομία Λιμενικό , Πυροσβεστική
                                                                                                             

Κυριακή 16 Ιουνίου 2013

Παραιτηθείτε για να μας σώσετε



Σύντροφοι της ΔΗΜ,ΑΡ.
 στην κυβέρνηση δεν σας ήθελαν για τα ποσοστά σας αλλά για το όνομα.
Για την λέξη αριστερά. Για την βαρύτηταπου έχει στην κοινωνία ανεξαρτήτως των ποσοστών της, για την ιστορία και τους αγώνες της,την ιδεολογία, τις αρχές της, τις προτεραιότητες που βάζει και τον ανθρωπισμό της.
        Την λέξη αριστερά την ήθελαν και την θέλουνγια να επικυρώσουν τις επιλογές τους, τον κοινωνικό αφανισμό που συντελείται, την ενεργοποίηση των κατώτερων ανθρωπίνων ενστίκτων, τουμίσους και του καννιβαλισμού που ενισχύει το φασισμό. 


        Την ήθελαν για να μπλοκάρουν τις αντιδράσεις του λαού, να τον διαιρέσουν, να καταστείλλουν τη διάθεσή του για ζωή, για να δείξουν ότι μόνον ένας δρόμος υπάρχει, για να απομυθοποιήσουν ιδεολογίες και αρχές και να πουν ότι όλοι ίδιοι είναι. Την χρησιμοποίησαν για να δείξουν ότι αυτή η ακροδεξιά πολιτική έχει την αποδοχή της αριστεράς η οποία ταυτίζεται μαζί της.
         Ο θάνατός σου η ζωή μου, οι ανθρωποθυσίες των πολλών για τη σωτηρία των τραπεζιτών, του χρηματοπιστωτικού κεφαλαίου, των κρατικοδίαιτων εργιλάβων, η κατάργηση των εξουσιών και αντικατάστασή τους με πράξεις νομοθετικού περιεχομένου, όχι μόνο αριστερά δεν είναι, αλλά είναι ασύμβατα και με την αστική δημοκρατία.
         Αν ο Σαμαράς σας πει αύριο ότι η ΕΡΤ επιστρέφει στο προηγούμενο καθεστώς θα είναι όλα εντάξει; Φυσικά και όχι.
         Το μαύρισμα στις οθόνες στις τηλεοράσεις ξύπνησε μνήμες άλλων εποχών.Έβγαλε την κοινωνία από το λήθαργο. Η ΕΡΤ ήταν η αφορμή για να ξυπνήσει η κοινωνία από το λήθαργο που τη βάλατε με την βαρύνουσα συμμετοχή σας στην κυβέρνηση. Η ΕΡΤ είναι το σημείο αναφοράς, είναι το άθροισμα των αντιδράσεων όλης της κοινωνίας αυτή την τριετία.
         Σύντροφοι  της ΔΗΜ.ΑΡ και εναπομείναντες βουλευτές  του ΠΑ.ΣΟ.Κ., η μεγαλύτερη υπηρεσία που μπορείτε να προσφέρετε σ’ αυτόν το λαό και την χώρα είναι να πείτε όχι από σήμερα στην συνάντηση με τον Σαμαρά και να παραιτηθείτε από την κυβέρνηση. Με την παραίτησή σας δεν πρόκειται να γιατρέψετε τις πληγές που ανοίξατε . Αυτοί που σπρώξατε στην αυτοκτονία δεν θα γυρίσουν πίσω. Αυτοί που λιμοκτονούν, που κοιμούνται στα χαρτόκουτα, που έχασαν τη δουλειά τους, τα παιδιά που λυποθυμάνε στα σχολεία, οι γέροι που δεν έχουν γιατρό και φάρμακα, δεν θα αποκατασταθούν την επόμενη μέρα.Θα επιστρέψει όμως η ελπίδα και αλληλέγγυοι με όλο το λαό θα συμμετέχουν σε μια προσπάθεια αποκατάστασης και ανασυγκρότησης, που μέχρι τηνολοκλήρωσή της θα τους βγάλει από τον αποκλεισμό και θα εγγυηθεί τις βασικές ανάγκες και τα ανθρώπινα δικαιώματα τους. Δυστυχώς εκεί μας φτάσατε. Τα ελάχιστα και αυτονόητα να είναι το ζητούμενο. Ένα πιάτο φαγητό, ένα κρεβάτι σε κάποιο νοσοκομείο και η ασπιρίνη να θεωρούνται επαναστατικές πράξεις. Μας ρημάξατε. Τουλάχιστον σταματήστε εδώ.
        Η παραμονή σας στην κυβέρνηση θα χτίζει κάθε μέρα το παράθυρο που μπαίνουν οι αχτίδες του ήλιου και θα μας φυλακίσετε στο σκοτάδι. Κανένα αντάλλαγμα ή προσωπικό όφελος που πιστεύετε ότι θα αποκομίσετε δεν είναι αρκετό για να δικαιολογήσει την παραμονή σας στην κυβέρνηση. Ακόμα και αν έχετε πειστεί ότι κάνετε το σωστό, κοιτάξτε δίπλα σας στα πεζοδρόμια, τα σχολεία, τα συσσίτια, τα νοσοκομεία, στις ουρές που
στήνονται οι φοβισμένοι από σας πολίτες για να πληρώσουν το χαράτσι κόβοντας το ψωμί τους. Βγείτε από την εικονική πραγματικότητα που ζείτε . Βγείτε από τον πλούσιο μικρόκοσμό σας , γαι να καταλάβετε ότι είστε λίγοι. Τους πολλούς τους καταστρέψατε και δεν σας θέλουν. Και αυτοί που δεν σας το λένε είναι γιατί τους έχετε τρομοκρατήσει. Κοιτάξτε γύρω σας και αφήστε το ένστικτό σας να λειτουργήσει. Όσο και να έχετε σκληρύνει, δεν μπορεί, λίγη ανθρωπιά θα σας έχει μείνει. Αντικρύζοντας την πραγματικότητα, τα αισθήματά σας θα σας οδηγήσουν στη παραίτηση. Και επειδή επανειλλημένα έχετε προτάξει τη διακυβέρνηση της χώρας και φοβάστε την ακυβερνησία, μην έχετε άγχος. Η χρυσή αυγή περιμένει να σας αντικαταστήσει. Ούτως ή άλλως την ίδια ακροδεξιά ατζέντα υπηρετείτε.

Αθήνα 16-6-13
Τάσος Μαυρόπουλος Συντονιστής του Τμήματος Σωμάτων Ασφαλείας ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ


πηγή:http://www.mauropoulos.blogspot.gr/2013/06/blog-post_16.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.