.

Ανακοίνωση της ΠΟΑΣΥ για το ξεπάγωμα των μισθολογικών προαγωγών και του χρονοεπιδόματος των απόστρατων ~ enstoloi.gr, Τμήμα Σωμάτων Ασφαλείας ΣΥΡΙΖΑ Αστυνομία Λιμενικό , Πυροσβεστική
                                                                                                             

Δευτέρα 10 Ιουνίου 2013

Ανακοίνωση της ΠΟΑΣΥ για το ξεπάγωμα των μισθολογικών προαγωγών και του χρονοεπιδόματος των απόστρατων




Ανακοίνωση για το ξεπάγωμα των μισθολογικών προαγωγών και χρονοεπιδομάτων των εν αποστρατεία αστυνομικών εξέδωσε η ΠΟΑΣΥ.   
"μετά την ψήφιση του Ν. 4093/2012 που προβλέπει το «ξεπάγωμα» των προαγωγών του θέματος και για όσους αποχώρησαν από την ενεργό Υπηρεσία μετά την 01-07-2011 και προτεραία της ψήφισής του (αναδρομική εφαρμογή 01-08-2012 και εντεύθεν), σας γνωρίζουμε ότι, κατόπιν προσφάτων τηλεφωνικών επικοινωνιών της

Ομοσπονδίας μας με τις αρμόδιες Υπηρεσίες του Αρχηγείου Ελληνικής Αστυνομίας, μας έγινε γνωστό ότι:  
α) Εκδόθηκαν, ήδη, νέα οικονομικά στοιχεία για αυτούς που αποχώρησαν από 01-08-2012 και μεταγενέστερα, τα οποία διαβιβάστηκαν στο σύνολο τους (πλην ορισμένων εκκρεμοτήτων) προς τους Γ.Λ.Κ., Ταμεία και ενδιαφερόμενους.  
β) Εκδόθηκαν αποφάσεις απονομής των εν θέματι προαγωγών (περιπτώσεις που αγγίζουν τις χίλιες περίπου), οι οποίες ήδη είναι στο στάδιο αποστολής των, ως άνω, διαδικασία που αναμένεται να ολοκληρωθεί μέχρι τα μέσα μηνός Σεπτεμβρίου ε.ε.    
Επισημαίνεται ότι, με βάση την παραπάνω Νομοθεσία η εν αποστρατεία συνάδελφοι καλούνται να καταθέσουν τις ως άνω διοικητικές πράξεις μετά της σχετικής αιτήσεώς των στο Γ.Λ.Κ. για το «ξεπάγωμα» των μισθολογικών προαγωγών και χρονοεπιδομάτων αυτών. Υπόδειγμα της εν λόγω αιτήσεως είναι συνημμένη στη σχετική αλληλογραφία ενός εκάστου των ενδιαφερομένων από τη Δ/νση Οικονομικών/Α.Ε.Α.     Τέλος, τα Ταμεία, στα οποία κοινοποιείται το παρόν έγγραφό μας και στάλθηκε ή αποστέλλεται η σχετική αλληλογραφία από τη Δ/νση Οικονομικών/Α.Ε.Α., παρακαλούνται για τον έγκαιρο συντονισμό και την άμεση ενημέρωση των δικαιούχων.  




0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.