.

Διαμαρτυρία αδιόριστων πυροσβεστών έξω από το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη ~ enstoloi.gr, Τμήμα Σωμάτων Ασφαλείας ΣΥΡΙΖΑ Αστυνομία Λιμενικό , Πυροσβεστική
                                                                                                             

Τετάρτη 17 Ιουλίου 2013

Διαμαρτυρία αδιόριστων πυροσβεστών έξω από το υπουργείο Προστασίας του ΠολίτηΑύριο μεταβαίνουν έξω από το υπουργείο οι 725 επιτυχόντες του διαγωνισμού που διεξήγαγε το πυροσβεστικό σώμα και οι οποίοι δεν έχουν ακόμα απορροφηθεί

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη αναμένεται να πραγματοποιήσουν αύριο οι 725 αδιόριστοι πυροσβέστες, επιτυχόντες του διαγωνισμού που διεξήγαγε το Πυροσβεστικό Σώμα, οι οποίοι δεν έχουν απορροφηθεί ακόμα από την υπηρεσία.

Οι 725 κατετάγησαν ως διοριστέοι στους οικείους πίνακες που δημοσιεύθηκαν στο ΦΕΚ 1379/ Γ/31.12.2012. Σύμφωνα με όρο της προκήρυξης οι πίνακες επιτυχόντων ισχύουν για μόνο δύο έτη από τη δημοσίευσή τους.

Σε δελτίο Τύπου που εξέδωσαν οι ίδιοι αναφέρουν, μεταξύ άλλων: «ο διορισμός μας επιβάλλεται να γίνει και ηθικά και κυρίως με βάση το νόμο. Το δε Υπουργείο Δημόσιας Τάξης μας έχει απαντήσει εγγράφως ότι υπάρχουν εκατοντάδες κενές θέσεις και τεράστιες ανάγκες στην Πυροσβεστική».

Υπογραμμίζουν, ακόμα, ότι «το δημόσιο συμφέρον επιτάσσει το αυτονόητο, τη σταδιακή δηλαδή απορρόφησή μας για να προσφέρουμε με όλες μας τις δυνάμεις στο πυροσβεστικό σώμα, όπου και αν αυτό αποφασίσει να μας τοποθετήσει ανά την Ελλάδα. Είμαστε οι πρώτοι που δεν θέλουμε να δημιουργήσουμε κοινωνικούς αυτοματισμούς και οι πρώτοι που υποστηρίζουμε την, στα πλαίσια της νομιμότητας και της ισότητας, σταδιακή απορρόφησή μας λόγω και της οικονομικής συγκυρίας».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.