.

Τμ.Σωμ.Ασφαλείας ΣΥΡΙΖΑ: Ο Δένδιας να ζητήσει συγγνώμη από τους πολίτες ~ enstoloi.gr, Τμήμα Σωμάτων Ασφαλείας ΣΥΡΙΖΑ Αστυνομία Λιμενικό , Πυροσβεστική
                                                                                                             

Τρίτη 6 Αυγούστου 2013

Τμ.Σωμ.Ασφαλείας ΣΥΡΙΖΑ: Ο Δένδιας να ζητήσει συγγνώμη από τους πολίτες

ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ

Ανακοίνωση του Τμήματος Σωμάτων Ασφαλείας του ΣΥΡΙΖΑ


Μετά τα βαριά πλήγματα, που κατάφερε ο κύριος Δένδιας και οι κυβερνήσεις των μνημονίων στους μηχανισμούς πρόληψης των πυρκαγιών και στον επιχειρησιακό βραχίονα του Πυροσβεστικού Σώματος, δεν διστάζει πάνω στα καμμένα να προβαίνει σε επικοινωνιακή εκμετάλλευση των συμβάντων για να καλύψει τα λάθη και τις παραλείψεις και τις καταστροφικές επιλογές του.

Αφού με την έναρξη της Αντιπυρικής περιόδου μαζί με τον πρωθυπουργό, απείλησαν τους εμπλεκόμενους στην πυροσβεστική φορείς, με τις σημερινές του δηλώσεις ο κύριος Δένδιας προκατέλαβε τις έρευνες τις Δ.Α.Ε.Ε. και έριξε την συνυπευθυνότητα, πάλι στους πολίτες.

Αντί να σωπάσει και να ευχαριστήσει τους πυροσβέστες που τους στέλνει με τη φυσική τους παρουσία να καλύψουν τις δραματικές ελλείψεις και παραλείψεις σε επιχειρησιακά μέσα, προαναγγέλλει τα αποτελέσματα των ερευνών.

Αντί να ζητήσει συγγνώμη από τους πολίτες που κινδύνευσαν και έχασαν τις περιουσίες τους, τους κάνει συνυπεύθυνους στις καταστροφικές επιλογές του και κάνει πολιτική στα καμμένα εξαγγέλλοντας ισχύουσες διατάξεις.

Τμήμα Σωμάτων Ασφαλείας του ΣΥΡΙΖΑ   6/08/2013

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.