.

Τμ.Σ.Α. ΣΥΡΙΖΑ: Να σταματήσει η αυταρχική και παράνομη δίωξη της Ανθυπαστυνόμου ΤΖΑΤΖΑΝΑ Σταυρούλας ~ enstoloi.gr, Τμήμα Σωμάτων Ασφαλείας ΣΥΡΙΖΑ Αστυνομία Λιμενικό , Πυροσβεστική
                                                                                                             

Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2013

Τμ.Σ.Α. ΣΥΡΙΖΑ: Να σταματήσει η αυταρχική και παράνομη δίωξη της Ανθυπαστυνόμου ΤΖΑΤΖΑΝΑ Σταυρούλας Ανακοίνωση του Τμήματος Σωμάτων Ασφαλείας του ΣΥΡΙΖΑ Η παραπομπή της Ανθυπαστυνόμου της ΕΛ.ΑΣ. ΤΖΑΤΖΑΝΑ Σταυρούλας, Προέδρου της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ροδόπης  και μέλους του Δ.Σ. της ΠΟΑΣΥ, στο Πρωτοβάθμιο Πειθαρχικό Συμβούλιο της Ελληνικής Αστυνομίας με το ερώτημα της αργίας με απόλυση, πλήττει κατάφωρα το συνδικαλιστικό δικαίωμα των Αστυνομικών. 

Με τη δίωξη αυτή επιχειρείται να χαλιναγωγηθεί η συνδικαλιστική δράση των Αστυνομικών, να τρομοκρατηθούν και να φιμωθούν, για να μην αναδεικνύονται οι ελλείψεις στις Υπηρεσίες,  η φτωχοποίησή τους, η διάλυση του εκπαιδευτικού τους συστήματος και  των δομών ασφαλείας της χώρας, που είναι αποτέλεσμα των κυβερνητικών επιλογών. 

Η πολιτική και φυσική ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ., όφειλε να επαινέσει την πρωτοβουλία της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ροδόπης, που εναντιώθηκε μαζί με το σύνολο της τοπικής κοινωνίας στη μετατροπή της σχολής Αστυφυλάκων Κομοτηνής σε στρατόπεδο συγκέντρωσης μεταναστών και όχι να ασκήσει δίωξη στην Πρόεδρό της. 

 Η διαδικασία δίωξης της Προέδρου της Ε.Α.Υ.Ρ. είναι αυταρχική και παράνομη και πρέπει να σταματήσει τώρα. 

   Το Τμήμα Σωμάτων Ασφαλείας του ΣΥΡΙΖΑ 17/09/2013

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.