.

Αλ. Τσίπρας στην ΔΕΘ: Δεν θα φύγουμε από το Μνημόνιο με τον Σαμαρά, ο Σαμαράς θα φύγει με το Μνημόνιο ~ enstoloi.gr, Τμήμα Σωμάτων Ασφαλείας ΣΥΡΙΖΑ Αστυνομία Λιμενικό , Πυροσβεστική
                                                                                                             

Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2013

Αλ. Τσίπρας στην ΔΕΘ: Δεν θα φύγουμε από το Μνημόνιο με τον Σαμαρά, ο Σαμαράς θα φύγει με το Μνημόνιο

Ξεκίνησε στις 1 το μεσημέρι η συνέντευξη Τύπου του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ

Ο ΣΥΡΙΖΑ θα επιτύχει ευρεία πλειοψηφία στις ερχόμενες εκλογές αλλά επιδίωξη και πεποίθηση του είναι οτι θα βρεθούν και άλλες πολιτικές δυνάμεις και βουλευτές, πρώτα απ όλα από την Αριστερά για να συμμετάσχουν ή να στηρίξουν την κυβέρνηση κοινωνικής συμμαχίας που θα συγκροτήσει. Αυτή τη βεβαιότητα εξέφρασε στη συνέντευξη στη ΔΕΘ ο  Αλ. Τσίπρας.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ προέβλεψε ότι η κυβέρνηση Σαμαρά θα πέσει από τη λαϊκή κινητοποίηση όπως έπεσα, και οι μνημονιακές κυβερνήσεις Παπανδρέου και Παπαδήμου, υπενθυμίζοντας ότι και ο κ. Σαμαράς έγινε πρωθυπουργός από πρόωρες εκλογές. "Η σημερινή βουβή οργή μόλις προκηρυχθούν εκλογές θα γίνει χιονοστιβάδα" είπε ο Αλ. Τσίπρας και ως ενδείξεις πανικού τη συζήτηση για αλλαγή του εκλογικού νόμου, την προετοιμασία συνεργασίας με την ακροδεξιά, αλλά και την ενασχόληση με το τί πουκάμισο φοράει.

Απαντώντας στην νέα οβιδιακή μεταμόρφωση του πρωθυπουργού σε αντιμνημονιακό, μέσα από τις μνημονιακές κυριακάτικες εφημερίδες ο Αλ. Τσίπρας σχολίασε: "Δεν θα φύγουμε από το Μνημόνιο με τον Σαμαρά, ο Σαμαράς θα φύγει με το Μνημόνιο" και υπενθύμισε οτι μόλις φέτος το καλοκαίρι ο πρωθυπουργός δεσμεύτηκε στη ΄λήψη νέων μέτρων.


 Πηγή: avgi.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.