.

Α.Ε.Π.Π.:Τρέμουν οι πυροσβέστες από το κρύο στις εγκαταστάσεις του 9ου Πυροσβεστικού Σταθμού Αθηνών ~ enstoloi.gr, Τμήμα Σωμάτων Ασφαλείας ΣΥΡΙΖΑ Αστυνομία Λιμενικό , Πυροσβεστική
                                                                                                             

Τρίτη 11 Φεβρουαρίου 2014

Α.Ε.Π.Π.:Τρέμουν οι πυροσβέστες από το κρύο στις εγκαταστάσεις του 9ου Πυροσβεστικού Σταθμού Αθηνών





ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΕΝΩΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΩΝ (ΑΕΠΠ) Αττικής

Τρέμουν οι πυροσβέστες από το κρύο  στις εγκαταστάσεις του 9ου Πυροσβεστικού Σταθμού Αθηνών. 

Μετά από την επικοινωνία συναδέλφων του 9ου Πυροσβεστικού Σταθμού με τα μέλη της συντονιστικής ομάδας της ΑΕΠΠ Αττικής,  αναφέρθηκαν σημαντικά προβλήματα πού έχουν να κάνουν με την λειτουργία της Υπηρεσίας και συγκεκριμένα:

   1.Έλλειψη θέρμανσης. Στους θαλάμους του Σταθμού η κατάσταση  είναι τραγική και δεν μπορεί να πλησιάσει κάποιος Υπάλληλος εξαιτίας του ψύχους, με αποτέλεσμα οι συνάδελφοι να μαζεύονται στο τηλεφωνείο λόγω του τζακιού κυρίως, για να μην ξεπαγιάσουν. 

   2.Πρόβλημα μόνωσης.  Όταν βρέχει μπαίνει νερό σε αρκετούς χώρους του κτιρίου. (Και στα 3 επίπεδα του κτιρίου).
       Γενικότερα, πρόκειται για  ένα παλιό οίκημα  το οποίο δεν έχει ανακαινιστεί όπως τα γειτονικά  (Αστυνομίας ή  ΑΣΑΕΔ ) και αντιμετωπίζει προβλήματα κουφωμάτων,
(παλιά αλουμίνια που δεν  προφυλάσσουν  το εσωτερικό από τις εξωτερικές συνθήκες ζέστη ή κρύο) όπως και προβλήματα ηλεκτρολογικών ή υδραυλικών εγκαταστάσεων  σε ορισμένες περιπτώσεις.

Συνάδελφοι:
Με την περικοπή των δαπανών λειτουργίας του Π.Σ. την τελευταία τετραετία, έχει ήδη μειωθεί η αποτελεσματικότητά του, έχει υποστεί αθεράπευτες πληγές, έχει ακινητοποιηθεί μεγάλο ποσοστό των επιχειρησιακών του μέσων, σοβαρά προβλήματα σε  εγκαταστάσεις πού στεγάζονται Πυροσβεστικοί Σταθμοί και Πυροσβεστικά Κλιμάκια, το προσωπικό βιώνει καταστάσεις κατοχής και η λειτουργία του στηρίζεται αποκλειστικά και μόνο στον επαγγελματισμό και στο φιλότιμο του προσωπικού, το οποίο επιβιώνει με δυσκολία από τις οδυνηρές περικοπές που έχει υποστεί στο εισόδημά του.

Παρακαλούμε τον κ. Αρχηγό του Πυροσβεστικού Σώματος, του οποίου  η ευαισθησία  είναι γνωστή στα προβλήματα πού αντιμετωπίζει το προσωπικό  καθώς και την Πολιτική Ηγεσία,  να μεριμνήσουν για την επίλυσή των ανωτέρω προβλημάτων τα οποία καθιστούν εξαιρετικά δύσκολη την διαβίωση των συναδέλφων στον 9ο Πυροσβεστικό Σταθμό Αθηνών.


Η συντονιστική ομάδα της ΑΕΠΠ Αττικής

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.