.

Άνθρακας ο ψηφοθηρικός θησαυρός για τους εργαζόμενους στα Σ.Α και στις Ε.Δ. ~ enstoloi.gr, Τμήμα Σωμάτων Ασφαλείας ΣΥΡΙΖΑ Αστυνομία Λιμενικό , Πυροσβεστική
                                                                                                             

Πέμπτη 20 Μαρτίου 2014

Άνθρακας ο ψηφοθηρικός θησαυρός για τους εργαζόμενους στα Σ.Α και στις Ε.Δ.



ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΕΝΩΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΩΝ
Σύμφωνα με διευκρινίσεις πού δόθηκαν από κορυφαία πηγή του υπουργείου Οικονομικών, αναφορικά με  τη σύγχυση που προκάλεσε η δήλωση του κ. Σαμαρά για τη διανομή του πλεονάσματος στους ένστολους, "Οι ένστολοι που θα λάβουν το εφάπαξ επίδομα αλληλεγγύης ανέρχονται σε 64.065 άτομα.

Από αυτούς:
 οι 26.525 είναι αστυνομικοί,
2.315 λιμενικοί,
1.480 από το Πυροσβεστικό Σώμα και
33.745 του υπουργείου Εθνικής Άμυνας.
Ως όριο καθορίζονται τα 1.500 ευρώ στις ακαθάριστες τακτικές αποδοχές, χωρίς νυχτερινά και πενθήμερα. Το επίδομα θα δοθεί, εφάπαξ χωρίς κρατήσεις και φόρους, με βάσει το μηνιαίο εισόδημα που είχαν τον Ιανουάριο του 2014, ενώ η καταβολή του θα γίνει στις 9 Μαΐου του 2014. 
Υπενθυμίζεται ότι, σε ότι αφορά τις ασφαλιστικές εισφορές αυτές μειώνονται κατά 3,9% φέτος, ενώ έχουν ήδη μειωθεί κατά 1,1% πέρσι.
Όσο για τα χρήματα πού ενδεχομένως να δοθούν από την απόφαση του Συμβουλίου Επικρατείας θα ακολουθήσουν ισοδύναμα μέτρα σύμφωνα με δηλώσεις του Σταικούρα πού είδαν το φώς της δημοσιότητας.
Η κοροϊδία δεν έχει τέλος!!!!!!!!!!!!!!
Η συντονιστική ομάδα της ΑΕΠ Πυροσβεστών.

#aep.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.