.

Κ. Ήσυχος: Λάδι στη φωτιά ρίχνει το ΝΑΤΟ στην ουκρανική κρίση ~ enstoloi.gr, Τμήμα Σωμάτων Ασφαλείας ΣΥΡΙΖΑ Αστυνομία Λιμενικό , Πυροσβεστική
                                                                                                             

Παρασκευή 4 Απριλίου 2014

Κ. Ήσυχος: Λάδι στη φωτιά ρίχνει το ΝΑΤΟ στην ουκρανική κρίση




Η προχθεσινή ανακοίνωση της ηγεσίας του ΝΑΤΟ καταδεικνύει κατηγορηματικά και απερίφραστα την πρόθεση της Συμμαχίας να προχωρήσει σε επικίνδυνες στρατιωτικές ενέργειες στα σύνορα της Ρωσίας με την συμμετοχή πολωνικών, ρουμανικών και στρατευμάτων άλλων χωρών –μελών της Συμμαχίας.

Η προσωρινή κυβέρνηση του Κιέβου, στην οποία συμμετέχουν ακροδεξιά και νεοναζιστικά μορφώματα, ενδυναμώνει την σχέση της με το ΝΑΤΟ, τα προγραμματισμένα στρατιωτικά γυμνάσια , η ενδεχόμενη παρουσία νατοϊκών στρατευμάτων στο έδαφος της σε συνδυασμό με την πρόσφατη δήλωση του Υπουργού Οικονομικών της Γερμανίας κ. Σόιμπλε ότι η Γερμανία εξετάζει σοβαρά την παραπέρα αύξηση του όγκου των εξαγωγών της πολεμικής βιομηχανίας της χώρας του προς την Ουκρανία, τις βαλτικές και άλλες χώρες της ανατολικής Ευρώπης, προετοιμάζουν το έδαφος για ένα σενάριο σκληρής γεωπολιτικής αντιπαράθεσης Ρωσίας –Δύσης , που από το πεδίο της διπλωματίας, των οικονομικών κυρώσεων σε βάρος της Ρωσίας και της πολιτικής αντιπαράθεσης, τώρα εισέρχεται στο πεδίο του μιλιταρισμού.

Η Ελλάδα οφείλει να βρεθεί στην αντίπερα όχθη μιας κλιμακούμενης ψυχροπολεμικής αντιπαράθεσης, που μόνο αρνητικές συνέπειες θα φέρει στους λαούς της Ευρώπης. 


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.