.

Συνάντηση της ΕΑΠΣ με την νεοεκλεγείσα Περιφερειάρχη Αττικής Ρ. Δούρου ~ enstoloi.gr, Τμήμα Σωμάτων Ασφαλείας ΣΥΡΙΖΑ Αστυνομία Λιμενικό , Πυροσβεστική
                                                                                                             

Σάββατο 7 Ιουνίου 2014

Συνάντηση της ΕΑΠΣ με την νεοεκλεγείσα Περιφερειάρχη Αττικής Ρ. Δούρου




Το Δ.Σ. της Ένωσής μας συναντήθηκε σήμερα με την νεοεκλεγείσα Περιφερειάρχη Αττικής Ρένα Δούρου. Στη διάρκεια της συνάντησης έγινε εποικοδομητική συζήτηση για τα ζητήματα πυροπροστασίας και πολιτικής προστασίας της Αττικής.
Την ενημερώσαμε για τα προβλήματα του Πυροσβεστικού Σώματος και του πυροσβεστικού προσωπικού και της εκφράσαμε την ανησυχία μας για τα τυχόν κενά που μπορεί να υπάρξουν από την αλλαγή στην αυτοδιοικητική ηγεσία της Αττικής κατα τη διάρκεια της αντιπυρικής περιόδου.
Από την πλευρά της η Ρένα Δούρου διαβεβαίωσε ότι η «Δύναμη Ζωής» στηρίζει το δύσκολο έργο του πυροσβεστικού προσωπικού και των υπόλοιπων επιχειρησιακών φορέων της Πολιτικής Προστασίας και τόνισε ότι τα έργα της δασοπροστασίας και της δασοπυρόσβεσης, οφείλουν να μην γίνονται αντικείμενο μνημονιακών περικοπών καθώς οι κίνδυνοι πυρκαγιών στρέφονται ενάντια στο εναπομείναν πράσινο της Αττικής και στην ποιότητα ζωής των πολιτών.

Στη συνάντηση παραβρέθησαν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ υπεύθυνοι για τα Σώματα Ασφαλείας, Δ. Τσουκαλάς και Χ. Καφαντάρη.



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.