.

Ποια είναι η τύχη του εκλογικού επιδόματος των Πυροσβεστών ~ enstoloi.gr, Τμήμα Σωμάτων Ασφαλείας ΣΥΡΙΖΑ Αστυνομία Λιμενικό , Πυροσβεστική
                                                                                                             

Σάββατο 7 Ιουνίου 2014

Ποια είναι η τύχη του εκλογικού επιδόματος των Πυροσβεστών


Δέκα μέρες μετά τις εκλογές πληροφορούμεθα ότι υπάρχει εμπλοκή στη χορήγηση του εκλογικού επιδόματος  στο πυροσβεστικό προσωπικό. Η όλη διαδικασία πλέον φαντάζει ιδιαίτερα  δυσανάλογη του αποτελέσματος.

Το σήριαλ της χορήγησης ξεκίνησε από τον καθορισμό του ποσού, που τελικά ορίστηκε στα 200 ευρώ μεικτά, όμως με τις κρατήσεις θα φτάσει στο δυσθεώρητο ποσό των κάτι παραπάνω των 100 ευρώ. Το επόμενο επεισόδιο, περιελάβανε τον αριθμό των δικαιούχων, που προσθαφαιρόταν μέχρι την τελευταία  στιγμή.
Η συνέχεια δόθηκε με την καθοριζόμενη διαδικασία που φέτος για πρώτη φορά δεν έφθανε η βεβαίωση από τις διοικήσεις των δικαιούχων, αλλά χρειάστηκε από το σύνολο του προσωπικού η υποβολή υπευθύνων δηλώσεων και στη συνέχεια η υποβολή υπεύθυνης δήλωσης από τους Διοικητές προσωπικά. Το τελευταίο επεισόδιο περιλαμβάνει την εμπλοκή από ότι πληροφορούμεθα ειδικά για το πυροσβεστικό προσωπικό.

Λίγες μέρες προ του εορτασμού του Αγίου Πνεύματος περιμένουμε τον φωτισμό της υπόθεσης και την καταβολή του “τεραστίου  εκλογικού επιδόματος” στο πυροσβεστικό προσωπικό, το οποίο από την πλευρά του, έπραξε όπως πάντα το καθήκον του

#eaps.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.