.

ΨΙΦΙΣΕ ΧΡΙΣΥ ΑΒΓΙ...ΑΓΑΠΑΟΙ ΑΣΤΗΝΩΜΙΑ!!! ~ enstoloi.gr, Τμήμα Σωμάτων Ασφαλείας ΣΥΡΙΖΑ Αστυνομία Λιμενικό , Πυροσβεστική
                                                                                                             

Πέμπτη 10 Ιουλίου 2014

ΨΙΦΙΣΕ ΧΡΙΣΥ ΑΒΓΙ...ΑΓΑΠΑΟΙ ΑΣΤΗΝΩΜΙΑ!!!





Άρθρο Αναγνώστη,

Είμαι Αστυνομικός και σας στέλνω αυτό το άρθρο ανώνυμα και αν θέλετε το δημοσιεύετε.

Ήθελα να γράψω κάτι με αφορμή τη σχέση Χρυσής Αυγής και Αστυνομίας, μιας σχέσης που θεωρώ ότι δεν θα έπρεπε να βρίσκει τόπο σε θεσμούς που συναναστρέφονται με ανθρώπους.

Θυμάμαι στις Βουλευτικές εκλογές το φανατισμό τον συναδέλφων μου και τον θαυμασμό τους προς τη Χρυσή Αυγή και ιδιαίτερα των φίλων μου που υπηρετούν στην Υ.Α.Τ. και Υ.Μ.Ε.Τ. (τα γνωστά ΜΑΤ) γιατί πίστευαν ότι αυτά τα φασιστοειδή τους στηρίζουν και θα είναι δίπλα τους. Αν κάποιος απέκλινε από τη Χρυσή Αυγή τότε ήταν το μαύρο πρόβατο, ο Κουμουνιστής και ο ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ....Το να μιλάς δηλαδή για δημοκρατία εντός των Αστυνομικών Τμημάτων ήταν κάτι παράλογο..Το να μιλάς για Φασισμό ,Χούντα και να έδερνες και κανεναν μετανάστη ανέβαζε αμέσως το status σου.

Αρχικά αυτός ο συγκερασμός αποδείχθηκε, γιατί οι φασίστες εισχωρούσαν σε διμοιρίες των ΜΑΤ στις πορείες και ενίσχυαν το έργο της καταστολής και τις διάσπασης των συγκεντρώσεων. Συγκεντρώσεων ανθρώπων απολυμένων, ταλαιπωρημένων αλλά και ιδεολόγων που απλά θέλανε να δουν τον κόσμο καλύτερο και να διώξουν αυτό το καρκίνωμα που μας κυβερνά και μας ξεπουλάει....

Αυτές οι ομάδες ανθρώπων ήταν και η απειλή για τους φασίστες. Γιατί χαλούσαν τα ''έργα'' των μεγαλοεργολάβων που τους χρηματοδοτούν αδιαφορώντας για το καλό του τόπου μας.

Επιστρέφω όμως στο ειδύλλιο μεταξύ των φασιστών και της Αστυνομίας. Μια αγάπη μάλλον κεραυνοβόλο αφού έπειτα από τόσα χρόνια ιδρύσανε Τμήμα Σωμάτων Ασφαλείας όχι για να είναι δίπλα στον Αστυνομικό, αφού ποτέ δεν βρέθηκαν στο χώρο εργασίας του να συζητήσουν για τα προβλήματα του, αλλά για τους επιστρατεύσουν και να τους στρατιωτικοποιήσουν. Να τους στρατολογήσουν και να μπορούν να ελέγχουν καλύτερα τα παιδάκια που ήρθανε απο τα χωριά τους στην Αθήνα και γίναν Αστυνομικοί...(ένα απο αυτό είμαι και εγώ)

Αν κάνουμε μια ιστορική αναδρομή όμως ίσως εντοπίσουμε καλύτερα τις στιγμές ''πάθους'' αυτής της μεγάλης και ατέρμονης αγάπης..

Δείτε μερικές '' τρυφερές στιγμές''......!!!





















...και αυτά είναι ένα μικρό δείγμα της ''Αγάπης''..!!




0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.