.

Κρήτη: Δεκάδες εγκλωβισμένους διέσωσε η Πυροσβεστική ~ enstoloi.gr, Τμήμα Σωμάτων Ασφαλείας ΣΥΡΙΖΑ Αστυνομία Λιμενικό , Πυροσβεστική
                                                                                                             

Τετάρτη 14 Ιανουαρίου 2015

Κρήτη: Δεκάδες εγκλωβισμένους διέσωσε η Πυροσβεστική«Πνίγηκε» το Ηράκλειο από τις χθεσινές καταιγίδες. Ποταμοί υπερχείλισαν, με αποτέλεσμα να πλημμυρίσουν καλλιέργειες και σπίτια, ενώ η Πυροσβεστική κλήθηκε ακόμη ... και με βάρκα να απεγκλωβίσει ανθρώπους που είχαν βγει στην ταράτσα για να γλιτώσουν από τον ... ωκεανό του νερού.


Σύμφωνα με τα στοιχεία της Πυροσβεστικής, συνολικά διασώθηκαν 15 άτομα, ενώ απεγκλωβίστηκαν συνολικά 45 άτομα από σπίτια κι αυτοκίνητα. Συγκεκριμένα, περίπου 20 άτομα διασώθηκαν με βάρκες στην περιοχή των Μαλάδων, 15 άτομα από σπίτια στις Τρεις Βαγιές, τρία άτομα από αυτοκίνητο και δύο από τροχόσπιτο στην περιοχή του Καρτερού. Η πυροσβεστική υπηρεσία κλήθηκε ακόμη για δύο άτομα στο Θραψανό και άλλα δύο στο Καστέλλι.Επίσης παρενέβη σε 25 περιπτώσεις κοπής δέντρων σε όλη την Κρήτη, 9 αντλήσεις νερού και 9 αφαιρέσεις αντικειμένων. Πολλές ήταν και οι κατολισθήσεις για τις οποίες ενημερώνονταν οι δήμοι και η Πολιτική Προστασία της Περιφέρειας.Η σημερινή μέρα βρίσκει τη στάθμη των υδάτων πεσμένη και η Πυροσβεστική έχει ξεκινήσει ήδη την απάντληση υδάτων από πλημμυρισμένα κτίρια, ενώ η πρόγνωση του καιρού κάνει λόγω για ύφεση των φαινομένων ως το μεσημέρι.
#cretalive.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.