.

(Α.Ε.Π.Π) Αξ/κών : Άδικες κατανομές θέσεων στο Πυροσβεστικό Σώμα ~ enstoloi.gr, Τμήμα Σωμάτων Ασφαλείας ΣΥΡΙΖΑ Αστυνομία Λιμενικό , Πυροσβεστική
                                                                                                             

Τρίτη 3 Φεβρουαρίου 2015

(Α.Ε.Π.Π) Αξ/κών : Άδικες κατανομές θέσεων στο Πυροσβεστικό ΣώμαΚοινοποιήθηκε με καθυστέρηση 30 ημερών η κατανομή της συνολικής υπηρετούσας δύναμης του ΠΣ.

Για μια ακόμη φορά το Αρχηγείο του πυροσβεστικού Σώματος ακολούθησε την πεπατημένη. Με άδικες - φωτογραφικές κατανομές θέσεων και τη μη τήρηση της αναλογικότητας σε κάποιες περιπτώσεις, προσπαθεί να εξασφαλίσει την ευνοϊκή μεταχείριση κάποιων «ημετέρων» στη διαδικασία των επερχόμενων μεταθέσεων και να προκαταλάβει τον ορισμό Διοικητών σε κάποιες Υπηρεσίες.

Καλούμε τον Αρχηγό του ΠΣ να αναθεωρήσει την ανωτέρω κατανομή και να καλέσει σε διάλογο τα αιρετά μέλη των υπηρεσιακών συμβουλίων μεταθέσεων των Αξκών και Υπαξκών – Πυρστών του ΠΣ ώστε να προκύψει μια κατανομή δίκαιη και ρεαλιστική.

Καλούμε επίσης τη νέα Ηγεσία του Υπουργείου μας να δρομολογήσει το συντομότερο δυνατό τις διαδικασίες για την δημιουργία του νέου οργανογράμματος του ΠΣ, με μοναδικό γνώμονα τις πραγματικές απαιτήσεις του ελληνικού επιχειρησιακού περιβάλλοντος.Από την Γραμματεία της Ανεξάρτητης Ενωτικής Πρωτοβουλίας Πυροσβεστών (Α.Ε.Π.Π.) Αξ/κών

Τάσος Μανιάτης Τακτικό μέλος στο Υπηρεσιακό Συμβούλιο Μεταθέσεων Αξ/κών του Π.Σ

Δημήτρης Σιμιτσής Αναπληρωματικό μέλος0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.