.

Σήμερα στις 8 το βράδυ η συζήτηση στη Βουλή για τη διαπραγμάτευση ~ enstoloi.gr, Τμήμα Σωμάτων Ασφαλείας ΣΥΡΙΖΑ Αστυνομία Λιμενικό , Πυροσβεστική
                                                                                                             

Δευτέρα 30 Μαρτίου 2015

Σήμερα στις 8 το βράδυ η συζήτηση στη Βουλή για τη διαπραγμάτευση



Ο πρωθυπουργός ζήτησε από την Πρόεδρο της Βουλής να διεξαχθεί σήμερα στις 20:00, συζήτηση, με βάση το άρθρο 142Α του κανονισμού της Βουλής, προκειμένου να ενημερώσει το Σώμα γύρω από ζητήματα που άπτονται της τρέχουσας διαπραγμάτευσης.

Σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές που επικαλείται το Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, στη συζήτηση στην Ολομέλεια, αναμένεται να καλέσει τους αρχηγούς των κομμάτων της αντιπολίτευσης να τοποθετηθούν στο αν συμφωνούν ή όχι με τις νομοθετικές πρωτοβουλίες της κυβέρνησης, για την αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης και τη ρύθμιση των οφειλών σε 100 δόσεις.
Επίσης θα κληθούν να απαντήσουν στο αν ο πρωθυπουργός καλώς έθεσε στη Γερμανίδα καγκελάριο ζητήματα όπως της Siemens ή του κατοχικού δανείου.
Τέλος, σύμφωνα πάντα με τα ίδια κυβερνητικά στελέχη, ο πρωθυπουργός αναμένεται να προβεί αύριο σε ένα συνολικό απολογισμό του κυβερνητικού έργου.



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.