.

Σε λειτουργία η επίσημη ιστοσελίδα για το δημοψήφισμα ~ enstoloi.gr, Τμήμα Σωμάτων Ασφαλείας ΣΥΡΙΖΑ Αστυνομία Λιμενικό , Πυροσβεστική
                                                                                                             

Πέμπτη 2 Ιουλίου 2015

Σε λειτουργία η επίσημη ιστοσελίδα για το δημοψήφισμα




  Ξεκίνησε από σήμερα η λειτουργία της επίσημης ιστοσελίδας της ελληνικής κυβέρνησης για το δημοψήφισμα της 5ης Ιουλίου, στα ελληνικά και στα αγγλικά, την οποία διαχειρίζεται η Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας.

Στην ιστοσελίδα παρατίθεται η πρόταση που τίθεται στο δημοψήφισμα, ενώ υπάρχει και η ενότητα για το πού ψήφιζουν οι πολίτες, με παραπομπή στην σχετική εφαρμογή του υπουργείου Εσωτερικών.
Μεταξύ άλλων, η ιστοσελίδα φιλοξενεί γραφήματα (για την ανεργία, τις κοινωνικές συνέπειες, την φτώχεια και το πώς λειτουργούν τα capital controls) και αναφορές σε προηγούμενα δημοψηφίσματα σε ευρωπαϊκές χώρες.
Στο κάτω μέρος της ιστοσελίδας, υπάρχει επίσης ζωντανή ροή των αναρτήσεων στο Twitter του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων, της αγγλόφωνης έκδοσης της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας («Greek News Agenda») και της ίδιας της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας (@mediagovgr).



  Για να δείτε την ιστοσελίδα της κυβέρνησης για το δημοψήφισμα πατήστε εδώ.


#avgi.gr


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.