.

Το «ευχαριστώ» του Αλέξη Τσίπρα στην υποστράτηγο της ΕΛ.ΑΣ στη Λέσβο ~ enstoloi.gr, Τμήμα Σωμάτων Ασφαλείας ΣΥΡΙΖΑ Αστυνομία Λιμενικό , Πυροσβεστική
                                                                                                             

Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2015

Το «ευχαριστώ» του Αλέξη Τσίπρα στην υποστράτηγο της ΕΛ.ΑΣ στη Λέσβο


Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του στην Λέσβο ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με την υποστράτηγο της ΕΛ.ΑΣ Ζαχαρούλα Τσιριγώτη, η οποία έχει αναλάβει όλο το βάρος του μεταναστευτικού.
Σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida.gr ο πρωθυπουργός είχε ένα σύντομο διάλογο με την Προϊσταμένη του Κλάδου Μετανάστευσης και μάλιστα την ευχαρίστησε για τη μεγάλη προσπάθεια που καταβάλει. «Θέλω να σε ευχαριστήσω για όσα έχεις κάνει μέχρι τώρα για το μεταναστευτικό και όσα συνεχίζεις να κάνεις» είπε χαρακτηριστικά ο Αλέξης Τσίπρας στην κα Τσιριγώτη.
Στη συνέχεια ο πρωθυπουργός βρέθηκε στο πρότυπο κέντρο ταυτοποίησης προσφύγων και εκεί είχε μία συνομιλία με ένα πρόσφυγα από τη Συρία. Ο πρωθυπουργός τον ρώτησε σε ποια χώρα θέλει να πάει και όταν εκείνος του απάντησε στη Γερμανία, ο κ.Τσίπρας του είπε γιατί όχι στην Αυστρία «ξέρω ένα ωραίο μέρος εκεί» κοιτάζοντας προς τον αυστριακό καγκελάριο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.