.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: Ενορχηστρωμένη προπαγάνδα ~ enstoloi.gr, Τμήμα Σωμάτων Ασφαλείας ΣΥΡΙΖΑ Αστυνομία Λιμενικό , Πυροσβεστική
                                                                                                             

Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2016

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: Ενορχηστρωμένη προπαγάνδα
ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ ΡΙΖΟΣΠΑΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

9/02/2016


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΣΩΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

  1. Το Τμήμα Σωμάτων Ασφάλειας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. καταγγέλλει την ενορχηστρωμένη προπαγάνδα από μερίδα του έντυπου αλλά και ηλεκτρονικού τύπου, που απροκάλυπτα ταυτίζεται με θέσεις πολιτικών κομμάτων, τα οποία από κοινού μέχρι πρότινος καταδίκαζαν με βδελυγμία οποιαδήποτε μορφή κινητοποίησης εργαζομένων, αγροτών, αστυνομικών και άλλων κοινωνικών ομάδων και τις οποίες όμως όψιμα αγκαλιάζουν.
  1. Μέσα σ αυτό το πνεύμα και μερίδα συνδικαλιστών των Σωμάτων Ασφάλειας, προφανώς εξυπηρετώντας μικροκομματικές σκοπιμότητες και όχι τα συμφέροντα των εργαζόμενων σ αυτά, συμμετέχει στη γενικότερη αποσταθεροποίηση που επιχειρείται.
ΞΕΧΝΟΥΝ όμως εύκολα τις μειώσεις μισθών και συντάξεων των ένστολων, καθώς και το PSI που διέλυσε τα ασφαλιστικά ταμεία τους.

ΔΕΝ ΞΕΧΝΟΥΜΕ όμως ότι οι πολιτικές των κομμάτων που κυβέρνησαν τα τελευταία χρόνια έφεραν αυτή την οικονομική και κοινωνική κρίση, που όλοι τώρα βιώνουμε.
Θα θέλαμε να τονίσουμε-ρωτήσουμε τους όψιμους ''μάχιμους'' συνδικαλιστές, εάν ποτέ σε ανακοινώσεις τους του παρελθόντος, τοποθετήθηκαν στα πολιτικά πεπραγμένα της Χώρας μας επισημαίνοντας ότι ποτέ μέχρι τώρα μετακινήσεις αστυνομικών δυνάμεων δεν αποτέλεσαν κριτήριο ποιότητας της δημοκρατίας μας.
Η προχειρότητα και η έλλειψη οργάνωσης που καταγγέλλεται, δεν επήλθε τους μήνες της διακυβέρνησης του ΣΥ.ΡΙΖ.Α., αλλά πολύ καλά γνωρίζουν ότι με τις πολιτικές των κομμάτων εξουσίας που στήριζαν, ιδίως από το 2010 και μετά, ξεπουλήθηκαν κτιριακές υποδομές της Αστυνομίας (ΓΑΔΑ κλπ), αχρηστεύτηκε το μεγαλύτερο ποσοστό των οχημάτων της, μειώθηκαν οι δαπάνες του προϋπολογισμού της κ.α., με αποτέλεσμα την πλήρη αποδόμηση των Σ.Α. και την ολική απαξίωση των υπηρετούντων σ αυτά.
Καλό θα ήταν, όποιος καταγγέλλει να αναλύει σε βάθος τα πραγματικά περιστατικά και να αναζητεί τις αιτίες της υπάρχουσας κατάστασης στη χρονική τους αφετηρία, μη λησμονώντας παράλληλα την επείγουσα αναγκαιότητα παρέμβασης για εξομάλυνση της πρωτοφανούς ανθρωπιστικής κρίσης.
Καλό επίσης θα ήταν για να έχουν αξιοπιστία οι όποιες καταγγελίες, να καταδεικνύεται κάθε φορά η ταυτότητα αυτών που αποδόμησαν και απαξίωσαν τα Σ.Α. και εξευτέλισαν και τους υπηρετούντες σ αυτά.
  1. Είναι επίσης αναγκαίο, όσοι βοηθούν στο άνοιγμα της πολιτικής πόρτας στην ακροδεξιά με τις παραπάνω πρακτικές της αποδόμησης και της αυθαίρετης γενίκευσης, να γνωρίζουν ότι τα αποτελέσματα θα είναι δραματικά και επικίνδυνα και για τους εργαζόμενους στα Σ.Α., αλλά πολύ περισσότερο για τον Ελληνικό λαό που είναι ο αποδέκτης όλων των συμπεριφορών.
  1. Γνωρίζουμε όμως τι έχει ενοχλήσει το παρωχημένο πολιτικό κατεστημένο, που δεν είναι άλλο από το φόβο αποδόμησης του κομματικού κράτους και μάχεται λυσσαλέα προκειμένου να εμποδίσει τον εκσυγχρονισμό των Σ.Α., έτσι ώστε να συνεχιστεί ο έλεγχος των Σ.Α. από τη διαπλοκή.
  1. Ο Ελληνικός λαός τους γνωρίζει πλέον και δεν θα επιτρέψει τέτοιου είδους τραμπουκισμούς και συμπεριφορές.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.