.

Δεν εμφανίστηκε κανείς στη συγκέντρωση κατά του κέντρου φιλοξενίας στα Διαβατά ~ enstoloi.gr, Τμήμα Σωμάτων Ασφαλείας ΣΥΡΙΖΑ Αστυνομία Λιμενικό , Πυροσβεστική
                                                                                                             

Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2016

Δεν εμφανίστηκε κανείς στη συγκέντρωση κατά του κέντρου φιλοξενίας στα Διαβατά




Σύμφωνα με το pres724.gr :
Δεν εμφανίστηκε κανείς στην προγραμματισμένη κινητοποίηση στις 10:00 στο στρατόπεδο «Αναγνωστοπούλου» από τους κατοίκους των Διαβατών που αντιτίθεται στη δημιουργία κέντρου προσφύγων στην περιοχή.

Η αστυνομία είχε στήσει φραγμό στο δρόμο, περίπου 500 μέτρα πριν από το στρατόπεδο, για κάθε ενδεχόμενο. Μάλιστα, στην περιοχή άρχισε να βρέχει κάνοντας ακόμα πιο δύσκολο το ενδεχόμενο νέας συγκέντρωσης.
Κοντά στον πρώτο φραγμό ο δήμος από χθες παρέταξε και δύο φορτηγά ενώ αργότερα αναμένεται να μεταβούν στο σημείο και άλλα φορτηγά με πανό.
Οι κάτοικοι από την πλευρά τους ζητούν από το δήμο να χρησιμοποιήσει τα οχήματα για να κλείσει το δρόμο και να εμποδίσει τις εργασίες, κάτι που μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει και οι εργασίες στο στρατόπεδο συνεχίζονται κανονικά και σήμερα.
Ακόμα, σήμερα το βράδυ διοργανώνεται από τους «Ενεργούς Πολίτες Μαγνησίας-Διαβατών» στο θεατράκι της Μαγνησίας συνάντηση και προβολή σχετικού υλικού για το προσφυγικό πρόβλημα, ένα πρόβλημα που όπως δηλώνουν σε ανακοίνωσή τους «έχει φέρει την περιοχή μας στο επίκεντρο ξενοφοβικών συζητήσεων».

#left.gr



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.