.

Ανυπόστατοι ισχυρισμοί Συνοριοφυλάκων- Βλέπουν Τζιχαντιστές ~ enstoloi.gr, Τμήμα Σωμάτων Ασφαλείας ΣΥΡΙΖΑ Αστυνομία Λιμενικό , Πυροσβεστική
                                                                                                             

Τετάρτη 20 Απριλίου 2016

Ανυπόστατοι ισχυρισμοί Συνοριοφυλάκων- Βλέπουν Τζιχαντιστές

Ανακοίνωση εξέδωσε πριν απο λίγο το Α.Ε.Α. για τους αβάσιμους και ανυπόστατους ισχυρισμούς της Ομοσπονιας των  Συνοριοφυλάκων οι οποιοι δεν ανταπροκρίνονται στην πραγματικότητα, διότι δεν υπάρχουν αποδεικτικά στοιχεία και φυσικά παραμένουν στα λόγια, προσπαθώντας να δημιούργήσουν εντυπώσεις και να εξυπηρετήσουν σκοπιμότητες . 


Δείτε την ανακοίνωση του ΑΕΑ.
Σχετικά με όσα μεταδίδονται σε Μέσα Μαζικής Επικοινωνίας και αποδίδονται σε σημερινή συνέντευξη εκπροσώπων της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συνοριοφυλάκων, ανακοινώνεται ότι οι ισχυρισμοί αυτοί είναι ανυπόστατοι, στερούνται πραγματικής βάσης και ενδεχομένως να υποκρύπτουν ή να εξυπηρετούν σκοπιμότητες, και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.
Είναι προφανές ότι όποιος διαθέτει και αναφέρεται σε τέτοια στοιχεία, έχει νομική υποχρέωση να τα υποβάλλει άμεσα στις αρμόδιες Αρχές, άλλως ενδεχομένως διαπράττει σοβαρά ποινικά και πειθαρχικά αδικήματα.
Από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας κινείται η διαδικασία της διοικητικής διερεύνησης για το περιεχόμενο των δηλώσεων αυτών, ενώ όλο το υλικό θα υποβληθεί άμεσα στις αρμόδιες Εισαγγελικές Αρχές για περαιτέρω ποινική αξιολόγηση.

Η Απάντηση του Αναπληρωτή Υπουργού Προστασίας του Πολίτη Νίκου Τόσκα στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Συνοριοφυλάκων

Ο Αναπληρωτής Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας απαντά τα παρακάτω στις αιτιάσεις των εκπροσώπων της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συνοριοφυλάκων για το Προσφυγικό/Μεταναστευτικό:
«Η Ομοσπονδία Συνοριοφυλάκων (χωρίς πλέον συνοριοφύλακες οι οποίοι έχουν γίνει κανονικοί αστυνομικοί) σε μία προσπάθεια συντεχνιακής ανάδειξης, μας υποδεικνύει την εθνική πολιτική για το Προσφυγικό/Μεταναστευτικό.
Με σωρεία ανακριβειών και ψεμάτων όπως “ακόμα και τώρα είμαστε βέβαιοι ότι συνεχίζουν να περνούν από τη χώρα τζιχαντιστές”, βλάπτουν τη χώρα.
Οι πράξεις αυτών που διαδίδουν τέτοια ψεύδη, αλλά και όσων τους βοηθούν, είναι ανεύθυνες και επικίνδυνες και ως τέτοιες θα αντιμετωπιστούν».0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.