.

Μήνυμα Γ. Ραγκούση στις συνδικαλιστικές οργανώσεις ~ enstoloi.gr, Τμήμα Σωμάτων Ασφαλείας ΣΥΡΙΖΑ Αστυνομία Λιμενικό , Πυροσβεστική
                                                                                                             

Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2019

Μήνυμα Γ. Ραγκούση στις συνδικαλιστικές οργανώσεις




Αγαπητές και αγαπητοί εργαζόμενοι των Σωμάτων Ασφαλείας,

Εκ μέρους της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε για τη συλλογική προσπάθεια που κάνετε για την ενίσχυση της ασφάλειας του τόπου και των πολιτών και να σας διαβεβαιώσουμε ότι θα είμαστε αρωγοί σε κάθε δίκαιο αίτημα σας για τη βελτίωση των συνθηκών στα Σώματα Ασφαλείας και την αναβάθμιση της υπηρεσιακής
ζωής των ανδρών και των γυναικών που υπηρετούν σε αυτά.
Είμαστε στο πλευρό σας, ιδίως τώρα που συντελείται από το Υπουργείο ένα άνευ προηγουμένου πογκρόμ διώξεων κατά άξιων στελεχών των Σωμάτων Ασφαλείας. Που υποβαθμίζεται το επαγγελματικό σας επίπεδο με διορισμούς εκτός πανελληνίων εξετάσεων.
 Που καταβαραθρώνεται η υπηρεσιακή σας ενότητα με τη δημιουργία αστυνομικών δύο ταχυτήτων και καταργούνται χιλιάδες οργανικές θέσεις ένστολων.
Είμαστε απέναντι στις θεσμικές παρεκτροπές της κυβέρνησης στην Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών και στην απαξίωση ικανών στελεχών με διορισμούς από τη πίσω πόρτα.
Είμαστε εδώ για να προασπίσουμε τις κατακτήσεις και τα δικαιώματά σας και να αποτρέψουμε την υποβάθμιση του λειτουργήματός σας.
Σας ευχόμαστε καλούς και νικηφόρους αγώνες και δεσμευόμαστε να συμβάλλουμε με όλες μας τις δυνάμεις για την ευόδωσή τους.

Με εκτίμηση,
Γιάννης Ραγκούσης
Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Β’ Πειραιά
Τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.