.

Η Κατερίνα Νοτοπούλου στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας των ενστόλων ~ enstoloi.gr, Τμήμα Σωμάτων Ασφαλείας ΣΥΡΙΖΑ Αστυνομία Λιμενικό , Πυροσβεστική
                                                                                                             

Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2019

Η Κατερίνα Νοτοπούλου στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας των ενστόλων


«Ανησυχούμε όταν η λειτουργία των Σωμάτων Ασφαλείας χρησιμοποιείται με όρους επικοινωνιακών πυροτεχνημάτων. Είμαστε εδώ δίπλα σας για να αντισταθούμε μαζί στην οπισθοδρόμηση και να αγωνιστούμε για τη διαφύλαξη των κεκτημένων».
Αυτό τόνισε η Βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης Κατερίνα Νοτοπούλου. που βρέθηκε στο πλευρό των ενστόλων στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας (Π.Ο.ΑΣ.Υ., Π.Ο.ΑΞΙ.Α., Π.Ο.Ε.Υ.Π.Σ., Π.Ο.Ε.Π.Λ.Σ., Ε.Α.Π.Σ., Π.Ε.Α.Λ.Σ., Π.ΟΜ.ΕΝ.Σ.).
« Βρισκόμαστε στο πλευρό τους χαιρετίζοντας τον αγώνα τους για αξιοπρεπή ζωή για τους ίδιους και τις οικογένειές τους» υπογράμμισε η Κ. Νοτοπούλου στον χαιρετισμό της και συμπλήρωσε:
«Είμαστε εδώ γιατί και με τις δικές τους θυσίες ,το φιλότιμο αλλά και τον επαγγελματισμό βαδίσαμε το δρόμο ως την επιτυχή έξοδο της χώρας από την μνημονιακή πραγματικότητα που είχε φέρει υποστελέχωση σε όλους τους τομείς, κλειστές σχολές, λιτότητα. Ανοίξαμε σχολές, εντάξαμε 2.173 πενταετούς θητείας πυροσβέστες στο μόνιμο προσωπικό και ταυτόχρονα, αναβαθμίσαμε και εντάξαμε Πυροσβεστική και Λιμενικό στις Πανελλήνιες Εξετάσεις.
Προσπαθήσαμε δε να ανακουφίσουμε τα χρόνια προβλήματα υποστελέχωσης της ΕΛΑΣ, έλλειψης οχημάτων σε τοπικό επίπεδο. Είμαστε εδώ γιατί μέσα σε αυτές τις συνθήκες διαχειριστήκαμε με παν ανθρωπιστική λογική το προσφυγικό.
Στην εθνική μας προσπάθεια δεν σκεφτήκαμε και δεν το πράξαμε ποτέ να εργαλειοποιήσουμε την λειτουργία των Σωμάτων Ασφαλείας για την άσκηση πολιτικής ή έστω για επικοινωνιακούς λόγους.
Είμαστε εδώ, καθώς με τα πρώτα δείγματα διακυβέρνησης της ΝΔ ήδη υποβαθμίζεται το επαγγελματικό επίπεδο με την παράκαμψη των Πανελληνίων Εξετάσεων και της παρεχόμενης εκπαίδευσης μέσω της πρόσληψης Ειδικών Φρουρών. Γιατί επανέρχεται η σαθρή αντίληψη που θέλει τα Σώματα Ασφαλείας λάφυρο όπως έδειξαν οι απανωτές και κατάφωρες θεσμικές παρεκτροπές.

Και ανησυχούμε όταν η λειτουργία των Σωμάτων Ασφαλείας χρησιμοποιείται με όρους επικοινωνιακών πυροτεχνημάτων. Είμαστε εδώ δίπλα σας για να αντισταθούμε μαζί στην οπισθοδρόμηση και να αγωνιστούμε για τη διαφύλαξη των κεκτημένων».



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.