.

Στο συντονιστικό του ΕΚΑΒ ο Αλέξης Τσίπρας (ΒΙΝΤΕΟ) ~ enstoloi.gr, Τμήμα Σωμάτων Ασφαλείας ΣΥΡΙΖΑ Αστυνομία Λιμενικό , Πυροσβεστική
                                                                                                             

Κυριακή 19 Απριλίου 2020

Στο συντονιστικό του ΕΚΑΒ ο Αλέξης Τσίπρας (ΒΙΝΤΕΟ)



Το συντονιστικό κέντρο του Εθνικού Κέντρου Άμεσης Βοήθειας επισκέφτηκε ανήμερα του Πάσχα ο Πρόεδρος του ΣΥ.ΡΙΖ.Α Αλέξης Τσίπρας. Συζήτησε με τους εργαζομένους, με τους οποίους αντάλλαξε ευχές και τσούγκρισε πασχαλινά αυγά. Στη συνέχεια, εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του μέσω ασυρμάτου σε όλα τα πληρώματα που βρίσκονται 24 ώρες το εικοσιτετράωρο και επτά ημέρες την εβδομάδα, στην πρώτη γραμμή της μάχης, υπερασπιζόμενοι τη ζωή και την κοινωνία.
Όπως έγραψε στην προσωπική του σελίδα: " Σήμερα είχα τη χαρά να επισκεφτώ το συντονιστικό κέντρο του Εθνικού Κέντρου Άμεσης Βοήθειας, να συναντηθώ με τους εργαζόμενους και τη διοίκηση και να τους ευχηθώ χρόνια πολλά και καλή δύναμη.

Είμαστε ευγνώμονες στους εργαζόμενους και στα πληρώματα που βρίσκονται στη πρώτη γραμμή της μάχης, υπερασπιζόμενοι τη ζωή και τη κοινωνία. Τώρα που στη συλλογική συνείδηση τη κοινωνίας έχει αναδειχθεί το πόσο σημαντικό είναι το έργο τους, είμαι βέβαιος ότι θα υπάρξει το επόμενο διάστημα η απαιτούμενη ανταπόκριση και στη δική τους καθημερινότητα."

Ακολουθεί σχετικό βίντεο από την επίσκεψη:

Φώτο: Eurokinissi
 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.