.

ΤΜΗΜΑ ΣΩΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΥ.ΡΙΖ.Α-Π.Σ : ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΓΙΑ ΔΑΚΡΥΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑΝΟΙΕΣ ~ enstoloi.gr, Τμήμα Σωμάτων Ασφαλείας ΣΥΡΙΖΑ Αστυνομία Λιμενικό , Πυροσβεστική
                                                                                                             

Παρασκευή 5 Αυγούστου 2022

ΤΜΗΜΑ ΣΩΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΥ.ΡΙΖ.Α-Π.Σ : ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΓΙΑ ΔΑΚΡΥΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑΝΟΙΕΣ


Το Τμήμα Σωμάτων Ασφαλείας του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ παρακολουθεί τους πολιτικούς τριγμούς της κυβέρνησης των «ψευδο-αρίστων» και διαπιστώνει, όπως όλοι οι πολίτες , ότι η κατάπτωση του πρωθυπουργού και όλου του «συστήματος Μαξίμου» έχει αρχίσει.

Οι παραιτήσεις των ενδιάμεσων «κρίκων» (Δημητριάδης, Κοντολέων), του βαρύτατου πολιτικού σκανδάλου των παρακολουθήσεων, με την δικαιολογία εξάλειψης της δήθεν αντιπολιτευτικής τοξικότητας έναντι του ΠΘ, αποτελεί ένα κακόγουστο αστείο. Η εισαγγελική έρευνα και απόδοση των ανάλογων κατά τον νόμο ευθυνών είναι πλέον όχι μόνον θέμα ηθικής αλλά και θέμα επιβεβαίωσης της ανεξαρτησίας του θεσμού της Δικαιοσύνης.

Έχουμε επανειλημμένα τονίσει ότι ο εκ μέρους της παρούσας κυβέρνησης διαρκής εμπαιγμός των θεσμών οδηγεί σε ολισθηρά μονοπάτια και επιφέρει πλήγματα στην νομιμοποίηση της.

Η κυβέρνηση όμως προτίμησε να χρησιμοποιεί το θεσμό της Αστυνομίας και τις Υπηρεσίες που έχουν ως αποστολή την προστασία του Πολίτη και της Συνταγματικής νομιμότητας κατά των πολιτών και των πολιτικών της αντιπάλων.

Θα πρέπει να κατανοήσει ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, ότι η πλειοψηφία των ένστολων πολιτών που υπηρετούν στα Σώματα Ασφαλείας δεν είναι υποχείρια της κυβέρνησης, γνωρίζουν την αποστολή τους και επιθυμούν να λειτουργούν σύμφωνα με τους νόμους υπηρετώντας τη δημοκρατική νομιμότητα.

Ο κόμπος έφτασε στο χτένι. Η κυβέρνηση του κ Μητσοτάκη οφείλει να καταλάβει ότι η Δημοκρατία δεν χειραγωγείται.

ΤΜΗΜΑ ΣΩΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΥ.ΡΙΖ.Α-Π.Σ



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.