.

ΣΤΟΥΣ ΠΟΣΟΥΣ ΑΙΦΝΙΔΙΟΥΣ ΘΑΝΑΤΟΥΣ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ. ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΕΝΤΟΛΗ ΓΙΑ ΠΛΗΡΗ ΚΑΙ ΕΝΔΕΛΕΧΗ ΕΡΕΥΝΑ? ~ enstoloi.gr, Τμήμα Σωμάτων Ασφαλείας ΣΥΡΙΖΑ Αστυνομία Λιμενικό , Πυροσβεστική
                                                                                                             

Παρασκευή 19 Αυγούστου 2022

ΣΤΟΥΣ ΠΟΣΟΥΣ ΑΙΦΝΙΔΙΟΥΣ ΘΑΝΑΤΟΥΣ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ. ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΕΝΤΟΛΗ ΓΙΑ ΠΛΗΡΗ ΚΑΙ ΕΝΔΕΛΕΧΗ ΕΡΕΥΝΑ?

 


 Το Τμήμα Σωμάτων Ασφαλείας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ εκφράζει τα ειλικρινή συλλυπητήρια του στην οικογένεια και στους συγγενείς της 43χρονης αστυνομικού της Ομάδας ΔΙΑΣ που έχασε ξαφνικά τη ζωή της ενώ ήταν σε άδεια για διακοπές στην Πέρδικα Θεσπρωτίας.
 Παράλληλα όμως εκφράζουμε και την σοβαρή ανησυχία μας για το θέμα των αιφνιδίων θανάτων στελεχών της Αστυνομίας και ζητούμε άμεσα από τον πολιτική και φυσική ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ. να δοθεί εντολή για πλήρη και ενδελεχή έρευνα, προκειμένου να διαπιστωθεί αν οι θάνατοι αυτοί σχετίζονται με το εργασιακό περιβάλλον των εν λόγω στελεχών και με τις συνθήκες υπό τις οποίες εργάζονταν σε καθημερινή βάση, με σκοπό την πρόληψη σοβαρών κινδύνων για την υγεία, την ασφάλεια και τη ζωή του ένστολου προσωπικού.
 Για μια ακόμη φορά και μετά την τραγική και θλιβερή είδησης του αιφνίδιου θανάτου της αστυνομικού, υπενθυμίζουμε στον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη και στον Αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ. την πρόσφατη δέσμευσή τους στο συνέδριο της ΠΟΑΣΥ για την αναγνώριση του χαρακτηρισμού "επικίνδυνο και ανθυγιεινό" του επαγγέλματος του αστυνομικού υπαλλήλου.


ΤΜΗΜΑ ΣΩΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.