.

[01/03/2013] Ανακοίνωση της Νεολαίας Συνασπισμού για το θάνατο των δύο φοιτητών στη Λάρισα ~ enstoloi.gr, Τμήμα Σωμάτων Ασφαλείας ΣΥΡΙΖΑ Αστυνομία Λιμενικό , Πυροσβεστική
                                                                                                             

Παρασκευή 1 Μαρτίου 2013

[01/03/2013] Ανακοίνωση της Νεολαίας Συνασπισμού για το θάνατο των δύο φοιτητών στη Λάρισα


[01/03/2013] Ανακοίνωση της Νεολαίας Συνασπισμού για το θάνατο των δύο φοιτητών στη Λάρισα

Τις μέρες της κρίσης χιλιάδες άνθρωποι δεν έχουν πρόσβαση στα αυτονόητα. Η θέρμανση αποτελεί πλέον προνόμιο γι’ αυτούς που έχουν την οικονομική δυνατότητα ενώ η πλειοψηφία της κοινωνίας, οι εργαζόμενοι και η νεολαία χαροπαλεύουν καθημερινά με το θάνατο. Το θλιβερό γεγονός της Λάρισας με τον άδικο χαμό των δύο φοιτητών από αναθυμιάσεις και καπνούς που προήλθαν από αυτοσχέδια εστία θέρμανσης αποτελεί άλλη μία απόδειξη της οριακής κατάστασης στην οποία καθημερινά βρίσκονται χιλιάδες νέοι άνθρωποι.
Η ανεργία και η φτώχεια αποτελούν την πραγματικότητα που διαμορφώνεται από τις πολιτικές των μνημονίων και της λιτότητας και οδηγούν τον κόσμο της εργασίας στην απόγνωση και την ανέχεια. Να τελειώνουμε με τους ηθικούς αυτουργούς της καταστροφής του τόπου και όλους εκείνους που διαλύουν τις ζωές της νέων ανθρώπων. Η Νεολαία Συνασπισμού καλεί τη νεολαία να υπερασπιστεί το δικαίωμα της στην αξιοπρεπή ζωή, να ανατρέψει τις πολιτικές εκείνες που σπρώχνουν τους νέους ανθρώπους στη μετανάστευση, τη φτώχεια, την ανεργία και την επισφάλεια.
Το γραφείο τύπου
1/03/2013

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.