.

Ιδιωτικοποίηση Ενόπλων Δυνάμεων! Προσεχώς στην Ελλάδα;Τα πρώτα "πειράματα" γίνονται ~ enstoloi.gr, Τμήμα Σωμάτων Ασφαλείας ΣΥΡΙΖΑ Αστυνομία Λιμενικό , Πυροσβεστική
                                                                                                             

Τετάρτη 18 Απριλίου 2012

Ιδιωτικοποίηση Ενόπλων Δυνάμεων! Προσεχώς στην Ελλάδα;Τα πρώτα "πειράματα" γίνονται

Υπάρχει περίπτωση να δούμε και στην Ελλάδα το “φρούτο” που ανθίζει στις ΗΠΑ,αλλά σιγά,σιγά και σε άλλες χώρες; Υπάρχει περίπτωση να ζήσουμε την “ιδιωτικοποίηση” των ΕΔ; Όλα πλέον είναι πιθανά την εποχή της “παγκοσμιοποίησης” και στην Ελλάδα ,έχουν αρχίσει να γίνονται …πειράματα!
Δεν είναι μυστικό ότι η συνεργασία του ιδιωτικού τομέα με τις ΕΔ έχει προχωρήσει πολύ τα τελευταία χρόνια. Μπορεί να γίνεται σε ατομικό επίπεδο,αλλά πλέον ο αριθμός εν ενεργεία στρατιωτικών που λόγω οικονομικής ανάγκης υποκύπτουν στον “πειρασμό” μιας δεύτερης και πιο καλοπληρωμένης δουλειάς στον ιδιωτικό τομέα είναι μεγάλος.
Το χαρακτηριστικότερο παράδειγμα είναι οι εταιρείες που στήθηκαν τα τελευταία χρόνια και έχουν ως αποστολή την παροχή υπηρεσιών ασφάλειας σε πλοία που πλέουν στ΄ ανοιχτά της Σομαλίας. Οι φήμες ότι άνδρες ειδικών δυνάμεων των ΕΔ συμμετέχουν σε τέτοιου είδους αποστολές είναι έντονες και ουδέποτε έχουν κατηγορηματικά διαψευστεί.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.onalert.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.