.

Επιστολή συζύγου στρατιωτικού προς τους υποψηφίους των κομμάτων ~ enstoloi.gr, Τμήμα Σωμάτων Ασφαλείας ΣΥΡΙΖΑ Αστυνομία Λιμενικό , Πυροσβεστική
                                                                                                             

Τετάρτη 18 Απριλίου 2012

Επιστολή συζύγου στρατιωτικού προς τους υποψηφίους των κομμάτων

Προς Παντώς Υπευθύνων
 Κύριοι,
 Είμαι σύζυγος μόνιμου υπαξιωματικού στρατού ξηράς.
Σας στέλνω τη παρούσα επιστολή, διότι επιθυμώ να σας επισημάνω τη κατάσταση που αντιμετωπίζουμε τα τελευταία τρία χρόνια.
Εκτός από την  άθλια οικονομική κατάσταση στην οποία έχουμε περιέλθει... λόγω των συνεχόμενων μειώσεων του μισθού του συζύγου μου αλλά και της απόλυσής μου από τη δική μου εργασία, έχουμε φορτωθεί και με το άγχος που προκαλείται επανηλλημένως  τα τελευταία χρόνια από την καθυστέρηση της ανακοίνωσης των μεταθέσεων.
  Θα ήθελα λοιπόν να σας παρακαλέσω για τα εξής:
α) Την έγκαιρη ανακοίνωση των μεταθέσεων, έτσι ώστε να έχουμε και εμείς τον χρόνο για την οργάνωσή τους, με ότι μπορεί να συνεπάγεται αυτό. (π.χ. χρηματικό ποσό που πρέπει να έχουμε συγκεντρώσει για προκαταβολή 2 ενοικίων της καινούριας κατοικίας, εξόφληση όλων των λογαριασμών της προηγούμενης κατοικίας, μεταφορικά έξοδα μετακόμισης, όπως επίσης και μεταφορικά έξοδα ανεύρεσης κατοικίας ), καταλαβαίνετε λοιπόν πόσο δύσκολο είναι για μας με τις παρούσες καταστάσεις ν’ ανταπεξέλθουμε σε όλο αυτό μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα.
 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.