.

Για κομματικές επιλογές στις Ενοπλες Δυνάμεις κατηγορεί την κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ ~ enstoloi.gr, Τμήμα Σωμάτων Ασφαλείας ΣΥΡΙΖΑ Αστυνομία Λιμενικό , Πυροσβεστική
                                                                                                             

Πέμπτη 26 Ιουλίου 2012

Για κομματικές επιλογές στις Ενοπλες Δυνάμεις κατηγορεί την κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ

ια κομματικές επιλογές με αντιδημοκρατικές μεθοδεύσεις στις Ένοπλες Δυνάμεις κατηγορεί την κυβέρνηση ο Κώστας Ήσυχος, μέλος της ΠΓ του ΣΥΝ και υπεύθυνος για την εξωτερική πολιτική και Άμυνα, με αφορμή την παραίτηση του αρχηγού του ΓΕΣ Κωνσταντίνου Ζιαζιά.
Ο κ. Ήσυχος αναφέρει στη δήλωσή του, ότι "η παραίτηση του Κωνσταντίνου Ζιαζιά, Γενικού Αρχηγού Επιτελείου Στρατού, καθώς και όσα αναφέρονται στην επιστολή παραίτησής του, δεν αφήνουν κανένα περιθώριο απαλλαγής της σημερινής τροϊκανής κυβέρνησης από την επιβολή άκρατου κομματισμού και αδιαφανών παρεμβάσεων, ώστε να εξυπηρετηθούν στενές κομματικές επιλογές με αντιδημοκρατικές μεθοδεύσεις και αδιαφανείς διαδικασίες.
Με τις τελευταίες αντιδημοκρατικές παρεμβάσεις ανοίγει ο δρόμος για την «καθετοποίηση» τέτοιων απαραδέκτων ενεργειών σε όλη την βαθμίδα των Ένοπλων Δυνάμεων", τονίζει ο κ. Ήσυχος και επαναφέρει την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ για αξιοκρατικές, δημοκρατικές κρίσεις σε όλη την βαθμίδα των Ένοπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, που θα στηρίζονται σε διακοινοβουλευτικές διαδικασίες, βασισμένες αποκλειστικά στα τυπικά, ουσιαστικά και επιστημονικά προσόντα των κρινόμενων.

αναδημοσίευση από το  http://news247.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.