.

Ανακοίνωση Π.Ο.ΑΞΙ.Α. για την οικονομική έκθεση της ALPHA BANK ~ enstoloi.gr, Τμήμα Σωμάτων Ασφαλείας ΣΥΡΙΖΑ Αστυνομία Λιμενικό , Πυροσβεστική
                                                                                                             

Σάββατο 28 Ιουλίου 2012

Ανακοίνωση Π.Ο.ΑΞΙ.Α. για την οικονομική έκθεση της ALPHA BANK

ΔΕΛΤΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ ALPHA BANK
« Φωνάζει ο κλέφτης να φοβηθεί ο νοικοκύρης»

Οργή και αγανάκτηση έχει προκαλέσει στους συναδέλφους μας , το περιεχόμενο του εβδομαδιαίου δελτίου οικονομικών εξελίξεων της 19/7/2012 της Τράπεζας ALPHA BANK, όπου μεταξύ των άλλων προτείνεται και η περικοπή των ειδικών μισθολογίων, στα οποία περιλαμβάνονται ως γνωστόν και οι ένστολοι, σε τρόπον ώστε, – όπως αναφέρεται – να εναρμονιστούν αυτά με τα μισθολόγια του υπόλοιπου Δημόσιου Τομέα, τα οποία έχουν υποτίθεται υποστεί μεγαλύτερες μειώσεις.

Πέραν των άλλων, αποτελεί πρόκληση τόσο για τους ένστολους εργαζόμενους αλλά και γενικότερα την Ελληνική Κοινωνία, να προβαίνουν σε προτάσεις κατακρεούργησης των εισοδημάτων μας, αυτοί που φέρουν το μεγαλύτερο ίσως μερίδιο ευθύνης για το σημερινό κατάντημα της χώρας μας. Αλήθεια, δεν είδαμε να κάνουν μέχρι σήμερα την αυτοκριτική τους οι εγχώριοι ΄΄σωτήρες΄΄, που διαθέτουν τα τραπεζικά προϊόντα τους με ληστρικά επιτόκια 15% και 16%, όταν οι ίδιοι τοκίζουν τις πενιχρές καταθέσεις των Ελλήνων με επιτόκια 1% και 2%.
Μήπως με επιλεκτική μνήμη ξεχάσαμε… όλοι μαζί ποιος ή ποιοι με την τακτική τους σπρώχνουν τους Έλληνες σε μια ψεύτικη και επίπλαστη ευδαιμονία με τα διάφορα εορτοδάνεια, διακοποδάνεια και το πλαστικό χρήμα, που αφειδώς μοίραζαν την προηγούμενη δεκαετία, έχουν οδηγήσει σήμερα εκατομμύρια συμπατριώτες μας όχι μόνο στη φτώχεια και την απελπισία, αλλά και πολλούς εξ αυτών στο θάνατο, με αυτοκτονίες συμπολιτών μας που έχουμε σε καθημερινή βάση.
Αναρωτιόμαστε επίσης, δεν είναι γνώστες οι συντάκτες της έκθεσης ή μήπως σκόπιμα αποσιωπούν, ότι οι ένστολοι υποστήκαμε μειώσεις της τάξης μέχρι και 40% των αποδοχών μας, οι οποίες σε απόλυτους αριθμούς μεταφράζονται σε απώλειες μεγαλύτερες από αυτές των δημοσίων υπαλλήλων λογω του επιδοματικού χαρακτήρα του μισθολογίου μας;

διαβάστε την ανακοίνωση των αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.