.

Απάντηση στην ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του Υπ. Προστασίας του πολίτη σχετικά με την τοποθέτηση του κ. Ανδρεουλάκου ως Γεν.Γραμματέα του Υπουργείου ~ enstoloi.gr, Τμήμα Σωμάτων Ασφαλείας ΣΥΡΙΖΑ Αστυνομία Λιμενικό , Πυροσβεστική
                                                                                                             

Σάββατο 28 Ιουλίου 2012

Απάντηση στην ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του Υπ. Προστασίας του πολίτη σχετικά με την τοποθέτηση του κ. Ανδρεουλάκου ως Γεν.Γραμματέα του Υπουργείου

Δήλωση του Δημήτρη Τσουκαλά, βουλευτή Επικρατείας ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ, υπεύθυνου Τομέα Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη

Με ιδιαίτερη προσοχή διαβάσαμε την ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου  του Υπ. Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη για το θέμα της τοποθέτησης του κ. Αθανάσιου Ανδρεουλάκου στη θέση του Γενικού Γραμματέα του Υπουργείου, μέσα από  την οποία επιβεβαιώνονται τα όσα αναφέραμε, ότι δηλαδή υπήρξε βασιλικός επίτροπος του Έκτακτου Στρατοδικείου Θεσσαλονίκης το 1968.
Αποδεχόμαστε τη «διόρθωση» ότι στη συγκεκριμένη δίκη δεν κατακεραύνωσε τους αγωνιστές της Δημοκρατικής Άμυνας, Νέστωρα, Ζάννα, Σηπιτάνο, Δέδε, Πυρζα, και Μαλτζίδη, άλλα υπήρξε ήπιος διώκτης.
Επίσης, ενημερωθήκαμε με τα επιλεγμένα παραδείγματα που μας παραθέσατε ότι σε όλη την περίοδο της δικτατορίας, μεταξύ των καθηκόντων του ήταν να δικάζει αγωνιστές της Δημοκρατίας.
Ευχόμαστε καλή σταδιοδρομία στη νέα θέση και αναμένουμε να δούμε με ποιον τρόπο θα χρησιμοποιηθεί η Ελληνική Αστυνομία απέναντι στον Ελληνικό λαό, ευελπιστώντας στον πλήρη εκδημοκρατισμό της.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.