.

Ο άτεγκτος Αθανάσιος Ανδρεουλάκος, Είτε ως γ.γ. Δημόσιας Τάξης, είτε ως ... βασιλικός επίτροπος ~ enstoloi.gr, Τμήμα Σωμάτων Ασφαλείας ΣΥΡΙΖΑ Αστυνομία Λιμενικό , Πυροσβεστική
                                                                                                             

Τρίτη 24 Ιουλίου 2012

Ο άτεγκτος Αθανάσιος Ανδρεουλάκος, Είτε ως γ.γ. Δημόσιας Τάξης, είτε ως ... βασιλικός επίτροπος

ιαβάζουμε τη σημερινή ανακοίνωση του υπουργείου Δημόσιας Τάξης, η οποία αναγγέλλει ότι: "Ο κ. Αθανάσιος Ανδρεουλάκος ανέλαβε σήμερα τα καθήκοντά του στο Υπουργείο Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη ως Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Τάξης". Δύο ημέρες νωρίτερα, θυμίζουμε ότι είχε κάνει αισθητή την παρουσία του, όταν με το καλημέρα, έστειλε
συστημένες 4 μεταθέσεις σε στελέχη της φρουράς του υπουργείου, αποδεικνύοντας πόσο άτεγκτα προσηλωμένος είναι στα ιδεώδη της εκάστοτε αρχής και εξουσίας που καλείται να υπηρετήσει από οποιαδήποτε θέση.
Είτε από αυτή του γενικού γραμματέα Δημόσιας Τάξης, είτε ως ... βασιλικού επιτρόπου επί Χούντας. Ανθολογήσαμε από το blog http://stoxasmos-politikh.blogspot.gr το κείμενο που ακολουθεί και σας το παραθέτουμε. Γιατί η ιστορία γράφεται μόνο μία φορά, αλλά ανεξίτηλα. Δεν ξεγράφεται, ούτε ξεθωριάζει.
"Αυτή κι αν δεν είναι η μεγάλη υπέρβαση του Σαμαρά!
Έκανε Γενικό Γραμματέα στο Υπουργείο Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, τον Αθανάσιο Ανδρεουλάκο,  Βασιλικό Επίτροπο της  Χούντας, που καταδίκασε τον αδελφό της μητέρας του, Παύλο Ζάννα.

διαβάστε περισσότερα στο  http://www.bloko.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.