.

Δήλωση Θ. Δρίτσα για πληροφορίες σχετικά με παρουσία στρατιωτών στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου στη Θεσσαλονίκη ~ enstoloi.gr, Τμήμα Σωμάτων Ασφαλείας ΣΥΡΙΖΑ Αστυνομία Λιμενικό , Πυροσβεστική
                                                                                                             

Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2012

Δήλωση Θ. Δρίτσα για πληροφορίες σχετικά με παρουσία στρατιωτών στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου στη Θεσσαλονίκη

Σχολιάζοντας πληροφορίες που αναφέρουν ότι εν’ όψει της παρέλασης της 28ης Οκτωβρίου στη Θεσσαλονίκη υλοποιείται σχέδιο παρουσίας στο χώρο της παρέλασης άνω των 1000 στρατιωτών και αξιωματικών από μονάδες της Κεντρικής και της Βόρειας Ελλάδας με αποστολή την ανάληψη άτυπων αστυνομικών καθηκόντων, ο υπεύθυνος Άμυνας της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ- ΕΚΜ, βουλευτής Πειραιά και Νησιών, Θ. Δρίτσας, έκανε την παρακάτω δήλωση:


«Απορία και ανησυχία γεννούν αυτές οι πληροφορίες. Είναι αδιανόητη και επικίνδυνη ακόμα και μόνο η σκέψη να ανατίθενται σε στρατιωτικούς καθήκοντα άτυπης αστυνόμευσης. Παρά το προφορικό - τηλεφωνικό ήδη από προχθές διάβημά μου δεν έχει υπάρξει καμία διάψευση των πληροφοριών.
Καλούμε την κυβέρνηση να ακυρώσει κάθε παρανοϊκή σκέψη, έστω έμμεσης εμπλοκής, των ενόπλων δυνάμεων σε αστυνομικού χαρακτήρα αποστολές. Ο λαός έχει δικαίωμα να τιμήσει την επέτειο, προβάλλοντας τις σύγχρονες διεκδικήσεις του».
To Γραφείο Τύπου 26-10-2012

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.