.

Μ. Γλέζος: Να κάνουμε την οργή πολιτική πράξη, όχι βία ~ enstoloi.gr, Τμήμα Σωμάτων Ασφαλείας ΣΥΡΙΖΑ Αστυνομία Λιμενικό , Πυροσβεστική
                                                                                                             

Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2013

Μ. Γλέζος: Να κάνουμε την οργή πολιτική πράξη, όχι βία


Με την "ιδιότητα" του… πρώην υπαλλήλου του υπουργείου Οικονομικών μίλησε χθες στη Βουλή ο Μανώλης Γλέζος για το φορολογικό, καθώς το 1940, ως φοιτητής του Οικονομικού Πανεπιστημίου (ΑΣΟ), είχε αντικαταστήσει εθελοντικά (όπως πολλοί φοιτητές) δημοσίους υπαλλήλους που εστάλησαν στο μέτωπο. Τότε είχε εργαστεί στο Τρίτο Ταμείο Εισπράξεων.
Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ πρότεινε κατάργηση των φόρων που επιβλήθηκαν με την κρίση, αντιστροφή άμεσων και έμμεσων φόρων, κατάργηση ΦΠΑ στα εγχώρια προϊόντα πρώτης ανάγκης, κατάργηση του φόρου σε όλα τα προϊόντα θέρμανσης και στη μοναδική κατοικία και ειδική φορολόγηση των ξένων.
Ο Μ. Γλέζος δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο θέμα της βίας. Και ήταν εξαιρετικά σαφής: "Όσο ο ελληνικός λαός τον θυμό και την οργή του την μετατρέπει σε οποιαδήποτε μορφή βίας, εμείς λέμε ότι δεν θα πάμε μπροστά. Εμείς το λέμε επίσημα, κατηγορηματικά: Θέλουμε να το κάνει πολιτική πράξη! Πολιτική πράξη θέλουμε να το κάνουμε. Το καταλαβαίνετε, ναι ή όχι; Και γι’ αυτό τον λόγο εμείς καταδικάζουμε όλες τις μορφές βίας και ζητάμε από το λαό να κάνει υπομονή και να μετατρέψει σε πολιτική πράξη τον θυμό και την οργή του".
Πηγή: Η Αυγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.