.

Υπάλληλος της Βουλής βρέθηκε να κρέμεται στο κενό! Την έσωσαν 2 αστυνομικοί - VIDEO ~ enstoloi.gr, Τμήμα Σωμάτων Ασφαλείας ΣΥΡΙΖΑ Αστυνομία Λιμενικό , Πυροσβεστική
                                                                                                             

Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2013

Υπάλληλος της Βουλής βρέθηκε να κρέμεται στο κενό! Την έσωσαν 2 αστυνομικοί - VIDEO


Υπάλληλος της Βουλής βρέθηκε να κρέμεται στο κενό! Την έσωσαν 2 αστυνομικοί - VIDEO
Παρ΄ ολίγον σοβαρό ατύχημα στην αίθουσα της Ολομέλειας της Βουλής. Υπάλληλος της Βουλής βρέθηκε αιωρούμενη στο κενό για λίγα λεπτά κι ευτυχώς πρόλαβαν και την άρπαξαν πριν βρεθεί στο κενό, δύο αστυνομικοί της Βουλής!



Σαν από θαύμα σώθηκε γυναίκα υπάλληλος της Βουλής όταν, νωρίς το πρωί, ανεβασμένη στο θόλο, επιχειρούσε να βγάλει νερά από εκεί για να μην πέσουν στην αίθουσα της
ολομέλειας.

Την ώρα εκείνη, στα υπουργικά έδρανα βρίσκονταν ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας και ο υφυπουργός Αθλητισμού Ι. Ιωαννίδης. Το μεταλλικό πλαίσιο υποχώρησε και έσπασαν γυαλιά, που έπεσαν στην αίθουσα, και η υπάλληλος βρέθηκε αιωρούμενη στο κενό κι ευτυχώς βρέθηκαν δίπλα της ως από μηχανής οι δύο αστυνομικοί πριν τηνν εγακαταλείψουν οι δυνάμεις της. 

Με τη συνδρομή των ψύχραιμων συναδέλφων της ανασύρθηκε και οδηγήθηκε στο ιατρείο της Βουλής προκειμένου να της παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες γιατί είχε κοψίματα στα χέρια της.

Από την τεχνική υπηρεσία της Βουλής έγινε γνωστό ότι υπήρχε προστατευτικό δίχτυ στο θόλο και ότι είχαν τηρηθεί όλα τα μέτρα ασφάλειας. Επίσης, ότι η υπάλληλος της τεχνικής υπηρεσίας ήταν δεμένη με ζώνη ασφάλειας, αλλά γλίστρησε στην κοιλοδοκό, με αποτέλεσμα να σπάσουν γυαλιά του θόλου και ή ίδια να βρεθεί αιωρούμενη μέχρι να την τραβήξουν οι συνάδελφοί της.

Τη συμπάθεια του εξέφρασε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας όταν η συνεδρίαση ξεκίνησε λίγο αργότερα, για την προσπάθεια των υπαλλήλων της Βουλής να κρατήσουν ασφαλή την αίθουσα.

Από θαύμα σώθηκε η υπάλληλος και δεν χτυπήθηκαν από γυαλιά και οι υπουργοί, είπε ο Νότης Μαριάς των ΑΝΕΛ και επισήμανε ότι πρέπει η Βουλή να δει τα θέματα τήρησης των κανόνων ασφαλείας. ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ



Πηγή bloko

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.