.

Ζωσμένος με εκρηκτικά και 5 ομήρους ο Ριζάι ~ enstoloi.gr, Τμήμα Σωμάτων Ασφαλείας ΣΥΡΙΖΑ Αστυνομία Λιμενικό , Πυροσβεστική
                                                                                                             

Κυριακή 17 Μαρτίου 2013

Ζωσμένος με εκρηκτικά και 5 ομήρους ο Ριζάι

Σε εξέλιξη παραμένει το θρίλερ ομηρείας στις φυλακές Μαλανδρίνου στη Φωκίδα, σε κρίσιμη καμπή εισέρχονται πλέον οι διαπραγματεύσεις μεταξύ του βαρυποινίτη Αλκέτ Ριζάι και των υπευθύνων του υπουργείου Δικαιοσύνης. Από το βράδυ του Σαββάτου, ο Ριζάι κρατά ομήρους πέντε σωφρονιστικούς υπαλλήλους.

Πλέον απειλεί ότι "θα χυθεί αίμα". "Είναι η τρίτη και φαρμακερή", φέρεται να είπε στον δικηγόρο του.
Ο Αλκέτ Ριζάι φώναξε ότι είναι ζωσμένος με εκρηκτικά και δεν διαπραγματεύεται τίποτα άλλο εκτός από την έξοδό του από τις φυλακές Μαλανδρίνου.
Χθες βράδυ ο Αλκέτ Ριζάι φώναξε στους οπλοφόρους της εξωτερικής φρουράς που τον σημαδεύουν, να χαμηλώσουν τα όπλα γιατί όπως ισχυρίστηκε έχει πάνω του 200 γραμμάρια εκρηκτικής ύλης c4 και 2 χειροβομβίδες με ένα μαχαίρι. Φώναξε να του ανοίξουν την πύλη για να φτάσει σε σταθμευμένο αυτοκίνητο ακριβώς έξω από τον προαύλιο χώρο των φυλακών. 

Γύρω του κρατάει ως ασπίδα τους πέντε ομήρους με τους οποίους έφτασε στο φρουραρχείο.

Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις έχουν περικυκλώσει τις φυλακές Μαλανδρίνου ενώ για το θέμα έχουν ήδη ενημερωθεί οι υπουργοί Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης. 


enikos

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.