.

Αστυνομία ελέγχου Ισλαμικής Ηθικής στην Αίγυπτο ~ enstoloi.gr, Τμήμα Σωμάτων Ασφαλείας ΣΥΡΙΖΑ Αστυνομία Λιμενικό , Πυροσβεστική
                                                                                                             

Κυριακή 17 Μαρτίου 2013

Αστυνομία ελέγχου Ισλαμικής Ηθικής στην Αίγυπτο

  
Οι ένστολοι ανά τη υφήλιο
Σημείωση: Πρόσφατα στην Αίγυπτο, 200 συντηριτικοί  Ισλαμιστές Αστυνομικοί διαδήλωσαν προκειμένου να να τους επιτραπεί να διατηρούν γεννειάδα όπως επιτάσσει η θρησκεία τους. enstoloi.gr από Γαλλικό Π.Ε.

 
Ένα νέο ανεπίσημο αστυνομικό σώμα εγκαινιάστηκε στο Κάιρο, το οποίο θα πραγματοποιεί περιπολίες για τη διασφάλιση της μουσουλμανικής ηθικής. Όπως αναφέρει το «Digital Journal», οι αιγυπτιακές Αρχές αρνούνται κάθε σχέση με το ομώνυμο αστυνομικό σώμα που υπάρχει ήδη στη Σαουδική Αραβία.

Ο Χισάμ Ελ Ασρί, ιδρυτής της νεοσύστατης Επιτροπής «για την προώθηση των ηθών και την αποτροπή των ελαττωμάτων», διαβεβαιώνει ότι το νέο σώμα δεν θα υιοθετήσει βίαιες πρακτικές, ενώ θα έχει περισσότερο συμβουλευτική ιδιότητα.


Σύμφωνα με δημοσιεύματα του «Bikya News», οι άνδρες που θα διαφυλάσσουν την ισλαμική ηθική θα έχουν όπλα τύπου taser και υπάρχουν φόβοι ότι θα γίνεται κατάχρηση εξουσίας.


Επιμέλεια: Μάριος Μπουμπής(zougla)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.