.

Νεολαία ΣΥΝ: Να σταματήσει τώρα το όργιο αυταρχισμού στην Ιερισσό ~ enstoloi.gr, Τμήμα Σωμάτων Ασφαλείας ΣΥΡΙΖΑ Αστυνομία Λιμενικό , Πυροσβεστική
                                                                                                             

Πέμπτη 7 Μαρτίου 2013

Νεολαία ΣΥΝ: Να σταματήσει τώρα το όργιο αυταρχισμού στην Ιερισσό




Η ανακοίνωση της Νεολαίας του Συνασπισμού για την επίθεση στην Ιερισσό




Το σημερινό όργιο καταστολής στην Ιερισσό Χαλκιδικής, είναι ένα ακόμα επεισόδιο ωμής βίας και εκφοβισμού από την πλευρά της κυβέρνησης. Τα δημοκρατικά και συνταγματικά δικαιώματα των κατοίκων, γίνονται κουρελόχαρτο, στο όνομα της «ανάπτυξης» των εργολάβων και των πολυεθνικών.

Άνθρωποι κυνηγημένοι στα χωριά τους, μαθητές χτυπημένοι μέσα στο σχολείο τους από την κρατική καταστολή, ΕΚΑΜ και ΜΑΤ να εισβάλλουν σε σπίτια και να σπέρνουν τον τρόμο. Αυτή είναι η εικόνα που επιφυλάσσει για τους κατοίκους της Χαλκιδικής ο μνημονιακός αυταρχισμός.

Το σχέδιο τους είναι μια τοπική κοινωνία τρομαγμένη, κυνηγημένη και υποταγμένη, που θα στέκεται ακίνητη όταν η Ελληνικός Χρυσός και η El Dorado Gold, θα ρημάζουν τον τόπο της.

Κάτι δεν έχουν καταλάβει ο Πρωθυπουργός και ο Υπουργός Δημόσιας Τάξης. Ότι η αξιοπρέπεια δεν καταστέλλεται. Το δίκιο δεν πνίγεται μέσα σε τόνους χημικών. Ο αγώνας δεν τελειώνει μέχρι «να φύγει η εταιρία και να μην έρθει άλλη».

Να σταματήσει εδώ και τώρα η αστυνομοκρατία και η επίδειξη αυταρχισμού στην Ιερισσό.

Να φύγουν τώρα ΜΑΤ και ΕΚΑΜ από το χωριό και να σταματήσει το όργιο αυθαιρεσίας και προσαγωγών.

Νίκη στον αγώνα του λαού της Χαλκιδικής.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.