.

Σε 20 μέρες-Κι άλλο παιδί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. νεκρό ~ enstoloi.gr, Τμήμα Σωμάτων Ασφαλείας ΣΥΡΙΖΑ Αστυνομία Λιμενικό , Πυροσβεστική
                                                                                                             

Τρίτη 9 Απριλίου 2013

Σε 20 μέρες-Κι άλλο παιδί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. νεκρό

Την τελευταία του πνοή άφησε στην άσφαλτο την Κυριακή ο νεαρός αστυνομικός, Κωσταντίνος Κανάκης, που υπηρετούσε στην...ομάδα ΔΙ.ΑΣ του Πειραιά.

Το θλιβερό περιστατικό έγινε γνωστό από την ιστοσελίδα του Σωματείου Ειδικών Φρουρών Ελληνικής Αστυνομίας Αττικής (ΣΕΦΕΑΑ), όπου αναφέρονται τα εξής:
«Σας ανακοινώνουμε ένα ακόμη θλιβερό γεγονός, γιατί η απώλεια ενός νέου συναδέλφου, ίσως φίλου και συνεργάτη, είναι κάτι για το οποίο οφείλουμε να ενημερώσουμε.
Για άλλη μια φορά, η Αστυνομική οικογένεια και η ομάδα ΔΙ.ΑΣ, θρηνούν, από το θάνατο του Συναδέλφου μας, Ε.Φ. Κανάκη Κωνσταντίνου, ο οποίος σήμερα, λίγο πριν τη 1:00 το μεσημέρι, προσερχόμενος για υπηρεσία, άφησε την τελευταία του πνοή, όταν η ιδιωτική μοτοσυκλέτα στην οποία επέβαινε, συγκρούστηκε με όχημα.
Ο Συνάδελφος υπηρετούσε στη ΔΙ.ΑΣ Πειραιά και είχε καταγωγή από τα Γιαννιτσά.
Τα θερμά μας συλλυπητήρια στους γονείς, συγγενείς ,φίλους και συναδέλφους του άτυχου Κωνσταντίνου.
Η σκέψη μας θα είναι πάντα μαζί σου.
Καλό ταξίδι στη νέα σου γειτονιά, αυτή των αγγέλων.»
 Το enstoloi.gr εκφράζει την λύπη  για την απώλεια ακόμη ενός νεαρού συνανθρώπου μας που υπηρετούσε στην ομάδα ΔΙ.ΑΣ, δεύτερος νεκρός σε διάρκεια μόλις 20 ημερών.  Τα θερμά συλληπητήρια στην οικογένεια και τους συναδέλφους του.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.