.

Οι γερμανικές αποζημιώσεις να ξεκινήσουν από την Χρυσή Αυγή ~ enstoloi.gr, Τμήμα Σωμάτων Ασφαλείας ΣΥΡΙΖΑ Αστυνομία Λιμενικό , Πυροσβεστική
                                                                                                             

Κυριακή 14 Απριλίου 2013

Οι γερμανικές αποζημιώσεις να ξεκινήσουν από την Χρυσή Αυγή



Ποιος πιστεύει ότι το θράσος και τα ασύστολα ψέματα έχουν όρια; Η πρόσφατη ανακοίνωση της ΧΑ αναφορικά με το ζήτημα των γερμανικών αποζημιώσεων αποτελεί κραυγαλέο παράδειγμα. Ζητά λοιπόν από την ελληνική κυβέρνηση η παγκοσμίως πλέον γνωστή ελληνική νεοναζιστική οργάνωση να υπάρξει "συμψηφισμός του κατοχικού δανείου και των πολεμικών επανορθώσεων με το σημερινό χρέος της Ελλάδας προς την Γερμανία".
Αν όμως η εν λόγω ανακοίνωση από την πλευρά της ΧΑ επιβεβαιώνει το απύθμενο θράσος της η έλλειψη της οποιασδήποτε αντίδρασης από την πλευρά των υπολοίπων πολιτικών κομμάτων είναι επιεικώς απαράδεκτη.
Ο τελευταίος που θα μπορούσε να μιλά για τις γερμανικές αποζημιώσεις της Ελλάδας για τα ναζιστικά εγκλήματα και τις καταστροφές που υπέστη η χώρα μας στην διάρκεια της ναζιστικής Κατοχής είναι η ΧΑ.Οι νοσταλγοί και υμνητές του Χίτλερ και του Ρούντολφ Ες, οι οπαδοί και μιμητές των Ες Ες, οι χαιρετούντες με ναζιστικούς χαιρετισμούς, που έχουν σαν είδωλο τους τον Γρίβα Διγενή, ιδρυτή της περιβόητης οργάνωσης Χ και τους ταγματασφαλίτες που συνεργάστηκαν με τους Γερμανούς κατακτητές κατά των Ελλήνων αντιστασιακών, αυτοί που όπου βρεθούν κι όπου σταθούν μιλούν για ανώτερες και κατώτερες φυλές και ασπάζονται, όπως οι ίδιοι δηλώνουν, την τρίτη μεγάλη ιδεολογία της ιστορίας, εννοώντας τον εθνικοσοσιαλισμό-ναζισμό, δεν έχουν δικαίωμα να μιλούν.
Μια καλή αρχή θα ήταν η ελληνική Πολιτεία με απόφαση του Κοινοβουλίου της να ξεκινήσει την είσπραξη των γερμανικών αποζημιώσεων από την ΧΑ, χρησιμοποιώντας τις κρατικές επιχορηγήσεις και τους μισθούς των βουλευτών της για την αποπληρωμή του ελληνικού χρέους.
Θα ήταν ένα καλό μάθημα ιστορίας και για τις νεότερες γενιές και ένα δείγμα θάρρους, που η Ελλάδα στο παρελθόν δυστυχώς δεν έδειξε-σε αντίθεση με άλλες ευρωπαϊκές κυβερνήσεις- για την τιμωρία των δωσιλόγων και των υμνητών του Χίτλερ.

πηγή:tvxs

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.