.

Καταγγελίες Τσουκαλά στο enstoloi.gr-διαδικασίες λάστιχο και απρεπή συμπεριφορά από τον Διευθ. Ασφαλείας Θεσσαλονίκης ~ enstoloi.gr, Τμήμα Σωμάτων Ασφαλείας ΣΥΡΙΖΑ Αστυνομία Λιμενικό , Πυροσβεστική
                                                                                                             

Κυριακή 14 Απριλίου 2013

Καταγγελίες Τσουκαλά στο enstoloi.gr-διαδικασίες λάστιχο και απρεπή συμπεριφορά από τον Διευθ. Ασφαλείας Θεσσαλονίκης

Απαράδεκτη η συμπεριφορά του Διευθυντή Ασφαλείας και Επικεφαλής της υπόθεσης των Σκουριών απέναντι στους βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ-ΚΚΕ.
Σε επικοινωνία μας (12.30) με την αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ(Δημήτρης Τσουκαλάς-Κατερίνα Ιγγλέζη- Τάσος Μαυρόπουλος) ο βουλευτής κος Τσουκαλάς μας κατήγγειλε απαξιωτική και προσβλητική υποδοχή και στάση του Διευθυντή Ασφαλείας Θεσσαλονίκης κυρίου Αθηναγόρα Παζαρλή.
Όπως μας δήλωσε ο κύριος Τσουκαλάς η αντίδραση των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ και της βουλευτή ΚΚΕ στην αγενή συμπεριφορά ήταν άμεση..με την κυρία Γερασιμίδου να ζητά εξηγήσεις. Στη συνέχεια μας δήλωσε ότι:''Το Υπουργείο παρέκαμψε πλήρως τις τοπικές Αστυνομικές Αρχές, προκειμένου να αποφύγει τη δυσαρέσκεια των τοπικών αστυνομικών, οι οποίοι προφανώς δεν θέλουν να δρούν σε βάρος των συμπολιτών τους και ανέθεσε την υπόθεση στον κύριο Παζαρλή στην Ασφάλεια Θεσσαλονίκης. Όλες οι διαδικασίες έχουν γίνει λάστιχο! Σε ερώτηση μας στον διευθυντή ασφαλείας σχετικά με την αλλαγή του τόπου της ανάκρισης από το γραφείο του ανακριτή στη ΓΑΔΘ, μας απάντησε απλά ότι εκτελεί εντολές. Λόγος έγινε και για τις πρόσφατες συλλήψεις όπου αρνήθηκε στη βουλευτή Κατερίνα Ιγγλέζη να ενημερωθεί για τον τόπο κράτησης των συλληφθέντων, αλλά και για τον τόπο της δίκης. Η αστυνομία είχε άτομα στα χέρια της χωρίς να υπάρχει ενημέρωση καν για το που βρίσκονται! Η ανάκριση ξεκίνησε προ λίγου ενώ στο σημείο βρίσκονται ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις που κρατάνε σε απόσταση από τη ΓΑΔΘ πάνω από 3000  αλληλέγγυους.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.