.

Νοίκιασε αστυνομικούς της ΕΛ.ΑΣ. ο Ρώσος κροίσος Ριμπολόβλεφ ~ enstoloi.gr, Τμήμα Σωμάτων Ασφαλείας ΣΥΡΙΖΑ Αστυνομία Λιμενικό , Πυροσβεστική
                                                                                                             

Πέμπτη 20 Ιουνίου 2013

Νοίκιασε αστυνομικούς της ΕΛ.ΑΣ. ο Ρώσος κροίσος Ριμπολόβλεφ



Αποκαλυπτική για μια ακόμη φορά η Σίβυλλα, γράφει σήμερα πως πλήθος αστυνομικών της ΕΛ.ΑΣ. θα γίνουν φύλακες άγγελοι του νέου ιδιοκτήτη του Σκορπιού Ριμπολόβλεφ, αφού πριν από λίγες εβδομάδες ο Ρώσος έκλεισε ειδική συμφωνία με την Ελληνική Αστυνομία εκμεταλλευόμενος σχετική υπουργική απόφαση.

Σύμφωνα με το ΦΕΚ με αριθμό 888 από τις 21 Μαρτίου του 2012, η Ελληνική Αστυνομία υπό όρους προσφέρει προσωπικό και εξοπλισμό για φύλαξη και ασφάλεια, με απόφαση των υπουργών Οικονομικών και Προστασίας του Πολίτη. Οσον αφορά στην κοστολόγηση, αναφέρεται στο σχετικό κείμενο της απόφασης:
«Η κοστολόγηση των υπηρεσιών καλύπτει συνολικά το κόστος διάθεσης των μέσων ή παροχής υπηρεσιών με απασχόληση αστυνομικού προσωπικού και τα λειτουργικά και κάθε άλλης μορφής έξοδα που συνδέονται με την παροχή των υπηρεσιών. Για την κοστολόγηση της διάθεσης των μέσων Ελληνικής Αστυνομίας λαμβάνονται υπόψη οι αποσβέσεις, το κόστος λειτουργίας και το κόστος συντήρησης. Η κοστολόγηση των παρεχόμενων υπηρεσιών και μέσων καθορίζεται ανά περίπτωση στον πίνακα του ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΟΣ Δ.»
Είναι ενδεικτικό ότι ένας αστυνομικός στοιχίζει 30 ευρώ την ώρα, ο αστυνομικός σκύλος μετά του συνοδού του 50 ευρώ την ώρα, 20 ευρώ την ώρα η αστυνομική μοτοσικλέτα, 50 ευρώ την ώρα το περιπολικό κ.ο.κ.. Δείτε ΕΔΩ αναλυτικά το ΦΕΚ και το... κοστολόγιο.

Ειδικότερα, η Σίβυλλα γράφει σήμερα μεταξύ άλλων στην ηλεκτρονική έκδοση του Βήματος: «Ο κροίσος, καλώς εχόντων των πραγμάτων και των... διεργασιών στην ποδοσφαιρική Μονακό, θα φθάσει στο νησί μέσα στα επόμενα 24ωρα. Αυτή τη φορά θα έρθει να κάνει διακοπές που θα διαρκέσουν μία εβδομάδα. Η ημερομηνία «παίζεται». Κανένας από τους στενούς συνεργάτες του κροίσου δεν θέλει να δώσει περισσότερες πληροφορίες. Για λόγους ασφαλείας. Η πιθανότερη ημερομηνία είναι Κυριακή 23 Ιουνίου.
Φωτογράφοι και τηλεοπτικά συνεργεία προσπάθησαν να «κλείσουν στο φακό τους» στιγμιότυπα από τους καλογυμνασμένους άνδρες ιδιωτικής εταιρείας security οι οποίοι έχουν επιστρατευτεί για τη φύλαξη του Σκορπιού και των μελών της οικογένειας Ριμπολόβλεφ. Σας πληροφορώ λοιπόν ότι στον Σκορπιό και τις γύρω περιοχές δεν θα βρίσκονται μόνο άντρες της ιδιωτικής εταιρείας Aljiz με έδρα το Μόντε Κάρλο.
Κοντά στο Ρώσο tycoon, τις κόρες του Εκατερίνα και Άννα και τους στενούς τους φίλους θα βρίσκονται άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. Αριστα εκπαιδευμένοι άνδρες της Ελληνικής Αστυνομίας οι οποίοι θα έχουν την ευθύνη για την ασφάλεια των Ριμπολόβλεφ. Την ασφάλεια και το "privacy" αφού οι Ρώσοι δεν επιθυμούν να δημιουργηθεί στον Σκορπιό μια κατάσταση όμοια με αυτή που βίωνε ο Ωνάσης και η οικογένειά του (με τους paparazzi να έχουν στρατοπεδεύσει έξω από τον Σκορπιό). Είναι γνωστό άλλωστε ότι σύμφωνα με κοινή απόφαση των Υπουργείων Οικονομικών και Προστασίας του Πολίτη, το σύνολο του ανθρώπινου δυναμικού της Ελληνικής Αστυνομίας, όλα τα οχήματα και οι μοτοσυκλέτες, ακόμα και τα ελικόπτερα που έχει στην κατοχή της η ΕΛ.ΑΣ., μπορούν πλέον να ενοικιάζονται από ιδιώτες που θέλουν να είναι και να αισθάνονται ασφαλείς (η απόφαση είχε δημοσιευθεί στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως τον Απρίλιο του 2012. Στο ίδιο ΦΕΚ δημοσιεύτηκε και ο τιμοκατάλογος των ενοικιάσεων της ΕΛ.ΑΣ). Μια άριστα εκπαιδευμένη ομάδα Ελλήνων αστυνομικών έχει ήδη χτενίσει εξονυχιστικά το ιδιωτικό νησί. Η συμφωνία με την Ελληνική Αστυνομία έκλεισε πριν λίγες εβδομάδες. Ο Ρώσος κροίσος εμπιστεύεται απόλυτα τους άντρες της ΕΛ.ΑΣ. και για την εμπειρία και τις γνώσεις αλλά και για την άρτια εκπαίδευσή τους».

Πηγή: iefimerida

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.