.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: Συνάντηση αντιπροσωπείας του ΣΥΡΙΖΑ – ΕΚΜ με την Ένωση αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης ~ enstoloi.gr, Τμήμα Σωμάτων Ασφαλείας ΣΥΡΙΖΑ Αστυνομία Λιμενικό , Πυροσβεστική
                                                                                                             

Πέμπτη 20 Ιουνίου 2013

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: Συνάντηση αντιπροσωπείας του ΣΥΡΙΖΑ – ΕΚΜ με την Ένωση αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης




18/6/2013
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συνάντηση αντιπροσωπείας του ΣΥΡΙΖΑ – ΕΚΜ με την Ένωση αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης

Σε καλό κλίμα πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 18 Ιουνίου, στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης, συνάντηση της βουλευτού Α’ Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ – ΕΚΜ Δέσποινας Χαραλαμπίδου, του μέλους του τμήματος Δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης Έφης Τελλή και αντιπροσωπείας του ΣΥΡΙΖΑ με εκπροσώπους της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης.     
Οι αστυνομικοί υπάλληλοι εξέθεσαν τα προβλήματα του κλάδου, όπως οι μεγάλες μειώσεις μισθών, η υποστελέχωση των αστυνομικών τμημάτων, η παράτυπη κράτηση υποδίκων ή καταδίκων που προορίζονται για τα Σωφρονιστικά Καταστήματα και επιβαρύνει ιδιαίτερα την κατάσταση στα κρατητήρια της Θεσσαλονίκης. Επιπλέον δήλωσαν πως οι αστυνομικοί δεν επιθυμούν να γίνονται σάκος του μποξ για τις βάρβαρες πολιτικές της κυβέρνησης.

            Η αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ σημείωσε ότι τα μισθολογικά τους αιτήματα είναι ιδιαίτερα σοβαρά και δείχνουν ακριβώς πως οι αστυνομικοί αποτελούν μέλη και κομμάτι της κοινωνίας και υφίστανται και αυτοί τις αντεργατικές πολιτικές της κυβέρνησης. Επίσης έκρινε θετικά την πρόσφατη ανακοίνωση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης με την οποία στηλίτευσαν το μέγεθος της καταστολής στις Σκουριές Χαλκιδικής και τόνισε πως η αστυνομία έχει συγκεκριμένο ρόλο, αυτόν της προστασίας του πολίτη. Στην συνέχεια αναφέρθηκε σε περιστατικά όπου η αστυνομία διατάσσεται να λειτουργεί ως προστασία των μεγαλοεργολάβων καταστέλλοντας τον δίκαιο αγώνα του λαού. Η συνάντηση έκλεισε με συζήτηση των προτάσεων του ΣΥΡΙΖΑ για τα σώματα ασφαλείας αλλά και άλλα ζητήματα όπως το μεταναστευτικό.
Το Γραφείο Τύπου


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.