.

Αστυνομικός και πυροσβέστης υποψήφιοι με τη... Χρυσή Αυγή ~ enstoloi.gr, Τμήμα Σωμάτων Ασφαλείας ΣΥΡΙΖΑ Αστυνομία Λιμενικό , Πυροσβεστική
                                                                                                             

Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2014

Αστυνομικός και πυροσβέστης υποψήφιοι με τη... Χρυσή Αυγή


Δύο εν ενεργεία ένστολους, έναν αστυνομικό κι έναν πυροσβέστη, κατεβάζει η Χρυσή Αυγή ως υποψήφιους, Περιφερειάρχη και Αντιπεριφερειάρχη Κρήτης, αντίστοιχα.Δύο εν ενεργεία ένστολοι εμφανίζονται πρόθυμοι να διεκδικήσουν την ψήφο των πολιτών της Κρήτης στις επικείμενες εκλογές ως υποψήφιοι της Χρυσής Αυγής για την περιφέρεια.

Υποψήφιος για λογαριασμό της Χρυσής Αυγής για την περιφέρεια Κρήτης ανακοινώνεται ο αστυνομικός Γιώργος Σπυρόπουλος, με καταγωγή από τα Σφακιά, που υπηρετεί σε αστυνομική υπηρεσία της Αττικής και ήταν στην φρουρά βουλευτή της Χρυσής Αυγής. Παράλληλα, υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης για το Ηράκλειο θα είναι ο εποχικός πυροσβέστης, Οδυσσέας Πατεράκης.

Οι υποψηφιότητες είναι νόμιμες και δεν προϋποθέτουν την παραίτηση τους, καθώς το Σύνταγμα προβλέπει ότι παραιτούνται μόνο οι αξιωματικοί στην περίπτωση της διεκδίκησης δημοτικών αξιωμάτων.

Αίσθηση προκάλεσε, κατά τη διάρκεια της παρουσίασης των υποψηφίων της Χρυσής Αυγής στην Κρήτη, ο ναζιστικός χαιρετισμός του βουλευτή Μιχάλη Αρβανίτη (φωτό κάτω).Και όλα αυτά την ώρα που νέα τροπή λαμβάνει η υπόθεση της Χρυσής Αυγής μετά το δικαστικό αίτημα να αρθεί η ασυλία και των υπολοίπων εννέα βουλευτών της.

#antenna.r

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.