.

Συνάντηση του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Α. Τσίπρα, με την ΟΜΕ-ΕΥΠ ~ enstoloi.gr, Τμήμα Σωμάτων Ασφαλείας ΣΥΡΙΖΑ Αστυνομία Λιμενικό , Πυροσβεστική
                                                                                                             

Πέμπτη 25 Σεπτεμβρίου 2014

Συνάντηση του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Α. Τσίπρα, με την ΟΜΕ-ΕΥΠ


Ο πρόεδρος  του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, μαζί με τον Δημήτρη Τσουκαλά Βουλευτή, υπεύθυνο  ΕΚΚΕ Προστασίας του Πολίτη και τον Κώστα Ήσυχο, μέλος της Πολιτικής Γραμματείας και υπεύθυνο Εξωτερικής Πολιτικής και Άμυνας, συναντήθηκε σήμερα στα Γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ με την Ομοσπονδία Εργαζομένων της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών, μετά από αίτημα της ομοσπονδίας. Οι εκπρόσωποι των εργαζομένων είχαν την ευκαιρία να διατυπώσουν τα σοβαρά εργασιακά προβλήματα που αντιμετωπίζουν, καθώς και το πλαίσιο των διεκδικήσεών τους.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ανέλυσε τις θέσεις του κόμματος για τη θεσμική αναδιοργάνωση της ΕΥΠ με σκοπό οι υπηρεσίες της να τεθούν υπό πλήρη διαφάνεια και κοινοβουλευτικό έλεγχο, προκειμένου να προασπίζονται τα εθνικά συμφέροντα της χώρας.
Ο πρόεδρος υπογράμμισε, επίσης, την ανάγκη κατοχύρωσης των εργασιακών δικαιωμάτων των υπαλλήλων. Τέλος, επεσήμανε ότι αυτός ο νευραλγικός τομέας της πολιτείας πρέπει να πάψει να αξιοποιείται για μικροκομματικά συμφέροντα της εκάστοτε κυβερνητικής εξουσίας.

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.