.

Επίσκεψη αντιπροσωπείας του ΣΥΡΙΖΑ στη Διεύθυνση Αστυνομίας Βορειοανατολικής Αττικής για το περιστατικό στο σχολείο του Χολαργού ~ enstoloi.gr, Τμήμα Σωμάτων Ασφαλείας ΣΥΡΙΖΑ Αστυνομία Λιμενικό , Πυροσβεστική
                                                                                                             

Παρασκευή 7 Νοεμβρίου 2014

Επίσκεψη αντιπροσωπείας του ΣΥΡΙΖΑ στη Διεύθυνση Αστυνομίας Βορειοανατολικής Αττικής για το περιστατικό στο σχολείο του Χολαργού
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

06/11/2014

Θέμα: Επίσκεψη αντιπροσωπείας του ΣΥΡΙΖΑ στη Διεύθυνση Αστυνομίας Βορειοανατολικής Αττικής για το περιστατικό στο σχολείο του Χολαργού.Συνάντηση με τον επικεφαλής Ταξίαρχο της Διεύθυνσης Αστυνομίας Βορειοανατολικής Αττικής είχε σήμερα το πρωί αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ, αποτελούμενη από τη βουλευτή Β’ Αθήνας Χαρά Καφαντάρη και τον συντονιστή της ΟΜ Χολαργού-Παπάγου.

Η αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ ζήτησε επίσημη ενημέρωση σχετικά με το εξαιρετικά ανησυχητικό περιστατικό της προληπτικής προσαγωγής ανήλικων μαθητών, και μάλιστα με τη χρήση βίας, για εξακρίβωση στοιχείων στο Α.Τ. Χολαργού, το βράδυ της 2ας Νοεμβρίου. Από τη Χαρά Καφαντάρη μεταφέρθηκε στον Ταξίαρχο η πλήρης αντίθεση του ΣΥΡΙΖΑ σε τέτοιους είδους αστυνομικές παρεμβάσεις -ειδικότερα εναντίον ανήλικων μαθητών- τη στιγμή που τα προβλήματα παιδείας της πατρίδας μας οξύνονται μετά την ψήφιση τον νόμου για το «Νέο Λύκειο».

Αυτό που λείπει σήμερα από τα παιδιά μας σίγουρα δεν είναι περισσότερη καταστολή. Αυτό που λείπει από τα παιδιά μας είναι εκπαιδευτικοί, που ελέω των μνημονιακών επιλογών δεν επαρκούν, καθώς και ευήκοα κυβερνητικά ώτα, που θα αφουγκραστούν την αγωνία και την απόγνωση των μαθητών για το συνεχή εξεταστικό μαραθώνιο που τους επιφυλάσσει το νέο σύστημα.


ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.