.

Από το νέο έτος οι ''διορθώσεις'' στους μισθούς των ένστολων ~ enstoloi.gr, Τμήμα Σωμάτων Ασφαλείας ΣΥΡΙΖΑ Αστυνομία Λιμενικό , Πυροσβεστική
                                                                                                             

Τετάρτη 5 Νοεμβρίου 2014

Από το νέο έτος οι ''διορθώσεις'' στους μισθούς των ένστολων


Αναδημοσίευση της επιστολής της ομοσπονδίας των στρατιωτικών στον πρωθυπουργό από το onalert. Οι πληροφορίες του bloko.gr σημειώνουν, όπως γράφαμε και το πρωι, ότι κύκλοι του ΥΠΟΙΚ υποστηρίζουν ότι θα είναι έτοιμο το Π.Δ. την Παρασκευή και πως με την αρχή ενιαίων πληρωμών, έχει βρεθεί "παραθυράκι" ώστε να διατηρηθούν μέχρι και τις 20 Νοεμβρίου ανοιχτοί οι

κωδικοί μισθοδοσίας των ένστολων, ώστε "αυξήσεις" και αναδρομικά να μπουν κανονικά.
Διαβάστε το ρεπορτάζ του onalert και την επιστολή της ΠΟΕΣ.

Ούτε τον Δεκέμβριο θα πληρωθούν οι στρατιωτικοί με τους ελαφρώς βελτιωμένους μισθούς που τους είχαν υποσχεθεί. Κι όταν λέμε ελαφρώς μιλάμε για “διορθώσεις” της τάξεως των 12 ευρώ για τους χαμηλόβαθμους. Η κυβέρνηση είχε δεσμευτεί ότι θα έμπαιναν αυτές οι “διορθώσεις” στους λογαριασμούς των στρατιωτικών τον Νοέμβριο. Όπως επισημαίνει σε ανοικτή της επιστολή προς τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών , επιπλέον χρήματα δεν πρόκειται να μπουν στους μισθούς ούτε τον Δεκέμβριο!

Η επιστολή:

ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ
ΠΡΟΣ
Τον Πρόεδρο της Κυβέρνησης
κ. Αντώνη Σαμαρά
Κε Πρόεδρε.
Ήδη πέρασε ο χρόνος μέσα στον οποίο οι οικονομικές Υπηρεσίες των Γενικών Επιτελείων θα έπρεπε να συντάξουν τα απαιτούμενα οικονομικά στοιχεία και να τα αποστείλουν στην Ενιαία Αρχή Πληρωμών, προκειμένου, και σε εκτέλεση της υπ΄ αριθμ. 2193/2014 απόφασης της Ολομελείας του Συμβουλίου της Επικρατείας, η μισθοδοσία των Ελλήνων στρατιωτικών να επανέλθει, με το μισθό του Δεκεμβρίου 2014, στη μισθολογική τάξη της 31-7-2012, όπως ο ίδιος πολλάκις υποσχεθήκατε και δεσμευτήκατε.

Για ακόμη μια φορά κάμπτονται οι ελάχιστες επιφυλάξεις και υποχωρήσεις των δεκάδων χιλιάδων Ελλήνων στρατιωτικών και των οικογενειών τους και επιβεβαιώνονται, δυστυχώς για κάποιους, οι δυσοίωνες εκείνες προβλέψεις που ομιλούσαν για υποσχέσεις που θα πέσουν στο κενό.
Κε Πρόεδρε.

Σας διαβεβαιώνουμε με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο ότι ο χρόνος ολοκληρώθηκε και η δικαιοσύνη θα έχει τον πρώτο και κύριο λόγο. Ο ιστορικός του μέλλοντος θα καταγράψει τις ενέργειες και πράξεις ενός εκάστου, ενώ ο Ελληνικός λαός θα αποδώσει τα δέοντα.


Για το Διοικητικό Συμβούλιο
 
Ο Πρόεδρος
 
Τσουκαράκης Ανέστης
Αντισυνταγματάρχης (ΣΔΓ)
6974365800






#bloko.gr
Ο Γεν. Γραμματέας
 
Μαστρογιαννάκης Χρίστος
Υπολοχαγός (ΠΒ)
6937087925




0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.