.

Αυτά είναι τα κινητά ''Αστυνομικά Τμήματα'' που κάνουν πρεμιέρα - Βγαίνουν στους δρόμους τεσσάρων νομών ~ enstoloi.gr, Τμήμα Σωμάτων Ασφαλείας ΣΥΡΙΖΑ Αστυνομία Λιμενικό , Πυροσβεστική
                                                                                                             

Πέμπτη 23 Απριλίου 2015

Αυτά είναι τα κινητά ''Αστυνομικά Τμήματα'' που κάνουν πρεμιέρα - Βγαίνουν στους δρόμους τεσσάρων νομών
Επίσημα παρουσιάστηκαν σήμερα οι τέσσερις νέες κινητές αστυνομικές μονάδες της ΕΛ.ΑΣ. και τα 150 οχήματα ειδικού τύπου για την αστυνόμευση των παραμεθόριων περιοχών.

Την παρουσίαση έκαναν στο μέγαρο της λεωφόρου Κατεχάκη ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Γιάννης Πανούσης και ο αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. κ. Δημήτρης Τσακνάκης. Οι τέσσερις κινητές αστυνομικές μονάδες –τα κινητά «Αστυνομικά Τμήματα» όπως χαρακτηρίζονται- θα χρησιμοποιηθούν αρχικά στους νομούς με αυξημένη εγκληματικότητα.


tmimata2


Όπως ανακοινώθηκε «τίθεται άμεσα σε εφαρμογή ειδικό επιχειρησιακό σχέδιο, με το οποίο θα τεθούν σε πιλοτική λειτουργία τέσσερα οχήματα της Ελληνικής Αστυνομίας, ως Κινητές Αστυνομικές Μονάδες, στην Αρκαδία, την Εύβοια, τα Ιωάννινα και τις Σέρρες. Οι Μονάδες αυτές θα μεταβαίνουν σε προγραμματισμένο χρόνο, σε απομακρυσμένες περιοχές και με τον διαθέσιμο τεχνολογικό τους εξοπλισμό θα είναι σε θέση να παρέχουν επιτόπιες υπηρεσίες στους πολίτες».
Τα 150 οχήματα ειδικού τύπου θα χρησιμοποιηθούν στα σύνορα της χώρας για την αντιμετώπιση της παράνομης μετανάστευσης. 

#huffingtonpost.gr
 


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.