.

Ο ετήσιος χορός της ένωσης αστυνομικών νοτιανατολικής Αττικής ~ enstoloi.gr, Τμήμα Σωμάτων Ασφαλείας ΣΥΡΙΖΑ Αστυνομία Λιμενικό , Πυροσβεστική
                                                                                                             

Τετάρτη 1 Απριλίου 2015

Ο ετήσιος χορός της ένωσης αστυνομικών νοτιανατολικής ΑττικήςΜε μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο πρώτος ετήσιος χορός της Ένωσης Νοτ/κής Αττικής την 30/03/2015 στο Posidonio Music Hall.
H Ένωση ευχαριστεί τον επιχειρηματία Κοντόπουλο Βασίλειο, που μετά τη διαμεσολάβηση του Μαρίνου Κακαβά, προσέφερε την επιχείρησή του, με πολύ χαμηλό αντίτιμο εισιτηρίου και χωρίς καμία επιβάρυνση για την Ένωση, για να διασκεδάσουν τα μέλη της και οι καλεσμένοι τους.

Αφού ο Γενικός Γραμματέας της Ένωσης Κορκοβέλος Σπυρίδων καλωσόρισε τους προσκεκλημένους, ο Πρόεδρος Καλλιακμάνης Γεώργιος τόνισε ότι η διασκέδαση είναι απαραίτητο συστατικό στη ζωή κάθε ανθρώπου και ειδικότερα για τους Αστυνομικούς, που χρειάζονται αποφόρτιση εξαιτίας του στρεσoγόνου επαγγέλματός τους.

Ο Δ/ντής του υπουργού κ. Μαστρογιάννης Βασίλειος, μετέφερε τις ευχές του υπουργού ο οποίος δεν μπόρεσε να παραστεί στην εκδήλωσή, λόγω έκτακτης συνεδρίασης της Βουλής και προέτρεψε τους Αστυνομικούς να αγκαλιάζουν τις Ενώσεις τους και να συμμετέχουν σε κάθε εκδήλωση, γιατί ο συνδικαλισμός είναι ένας αναμφισβήτητος σύμμαχός τους.

Ο Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας κ. Μαυρόπουλος Αναστάσιος, αναφέρθηκε στους αγώνες στους οποίους συμμετείχε και ο ίδιος όταν ο συνδικαλισμός ήταν στα σπάργανα , προκειμένου τώρα πλέον να έχει πλήρη αποδοχή από την Πολιτική και Φυσική Ηγεσία. Εξήρε επίσης την προσφορά του συνδικαλιστικού κινήματος στα σώματα ασφαλείας και όπως ανέφερε, η νέα κυβέρνηση επιζητά την συνεργασία με το συνδικαλιστικό κίνημα. 

Ο Προϊστάμενος του Κλάδου Ασφαλείας (Α.Ε.Α.) και επίτιμος πρόεδρος της ΠΟΑΞΙΑ Υποστράτηγος κ. Γεωργατζής Δημήτριος, χαιρέτησε την εκδήλωση και μετέφερε τις ευχές του Αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ, ο οποίος δεν μπόρεσε να παραστεί λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων και ευχήθηκε ο ίδιος καλή τύχη σε όλους και καλή διασκέδαση.


Ο ιδιωτικός ερευνητής Γιώργος Τσούκαλης εξέφρασε την αγάπη του προς τους Έλληνες Αστυνομικούς, τονίζοντας ότι ο Έλληνας Αστυνομικός με περίσσιο φιλότιμο και πενιχρούς μισθούς, αποδίδει τα μέγιστα και αναφερόμενος και στην εμπειρία του στο εξωτερικό, δήλωσε ότι η Ελληνική Αστυνομία είναι από τις κορυφαίες στην Ευρώπη αν όχι η κορυφαία.

Τέλος ο Γιάννης Πλούταρχος όταν ανέβηκε στη σκηνή είπε χαρακτηριστικά: «Σήμερα είναι μία ξεχωριστή μέρα για μένα, νιώθω ειλικρινά πολύ χαρούμενος και υπερήφανος, που τραγουδάω για την Ελληνική Αστυνομία που προσφέρει τόσα πολλά. Δεν ξέρω κατά πόσο αυτό αναγνωρίζεται, αλλά είναι σίγουρο ότι με την προσφορά αυτή, εμείς και οι οικογένειές μας νιώθουμε ασφαλής. Να είστε καλά, χρωστάμε πάρα πολλά σε όλους εσάς αλλά και σε αυτούς που δεν βρίσκονται μαζί μας και που είναι εκεί έξω αυτή την στιγμή και μας προστατεύουν, καθώς και σε αυτούς που τους συντονίζουν».


Η μεγάλη αυτή επιτυχία βέβαια οφείλεται σε όλους τους συντελεστές, εμφανείς και μη, οι οποίοι συνέβαλαν στην άψογη διοργάνωση της συγκεκριμένης εκδήλωσης.

Σε μία εποχή επώδυνη, γεμάτη εικόνες της κρίσης, τέτοιες εκδηλώσεις διατηρούν ζωντανές στιγμές, οι οποίες θα διατηρηθούν μέχρι την επόμενη εκδήλωσή μας.

Η Ένωση ευχαριστεί τα μέλη της, καθώς και τους εκπροσώπους και τα μέλη των άλλων Ενώσεων της Αττικής (Αθηνών-Βορ/κής Αττικής-Δυτικής Αττικής-Πειραιά), τον Πρόεδρο της Π.Ο.ΑΞΙ.Α κ. ΚΑΤΣΙΑΜΑΚΑ Ιωάννη, την Βουλευτή Β΄Αθηνών του ΣΥΡΙΖΑ Αυλωνίτου Ελένη, τους πολιτευτές με την ΝΔ στην Β Αθηνών Κονταρίδη Χρήστο και Μανιαδάκη Ιωάννη, τους εκπροσώπους της Π.Ο.ΑΣ.Υ., τους Διευθυντές των Διευθύνσεων, τους Υπηρεσιακούς, Πολιτικούς, Συνδικαλιστικούς, και Τοπικούς παράγοντες που μας τίμησαν με την παρουσία τους.0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.